Zselyka névről vélemények?
Figyelt kérdés
2023. márc. 12. 19:46
1/18 anonim válasza:
Nem inkább Zselyke? Mert akkor szerintem szép. Zselykáról még soha nem hallottam
2/18 anonim válasza:
Olyan, mintha valakinek a Zselyke tetszett volna, de a népszerűsége miatt úgy gondolta, ezzel "egyedibb" lesz. Aztán közben meg úgy hangzik, mintha véletlen elgépelték volna, vagy inkább mintha rosszul toldalékolták volna a "zsely"-t. Nem hangzik igazi névnek szerintem. Ezen túl pedig ugyanaz róla a véleményem, ami a Zselykéről. Utóbbi névről pedig rengeteg kérdést találsz, mert kb. hetente megkérdezi valaki, hogy mit gondolunk róla.
3/18 anonim válasza:
Ugyanolyan béna, mint a Zselyke. Mind a kettőről valami kriplis mesefigura jut eszembe.
5/18 anonim válasza:
Krumpliorrú kobold jutott eszembe, akinek a neve petrezselyem. Borzalmas név.
6/18 anonim válasza:
Ugyanolyan erőltett mint a Zselyke.
8/18 anonim válasza:
Szerintem sokkal erőltetettebb, mint a Zselyke. Borzalmasan rossz a hangzása, és szerintem hangsúlyosabb a kicsinyítő a végén.
10/18 anonim válasza:
Zselykéről hallottam csak. Mivel a legjobb barátnőmnek a lányának ez a neve nekem nem furcsa, tetszik. Ha hallom valahogy egy gyönyörű tünemény kislány jut róla eszembe nyílván a kislány miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!