Kisebesedett a mellbimbom. Mit ajanlotok ra?
Kaptam mar ra Bepanthen kenocsot,rozsa mezet,ami ugyan jo,de meg mindig sebes es meg faj.Bimbo vedovel mar probalkoztunk,(sot az elejen csak azzal volt hajlando enni),de azzal meg jobban faj.Mar rendesen cicizunk,de az elo par szivas borzalom.Valami paraktikakat nem ismertek a problemamra?
Elore is koszonom!
2 hetes kisfiu anyukaja.
FLP-s aloe lips. Ajakír szerű krém, a babó is nyugodtan lenyalhatja, mert aloe veraból van. Nagyon hamar gyógyít minden sebet. Éjjel hagyd szabadon a melledet és kend be vele. Reggelre nagyon jó lesz. Napközben szopcsi után kenegesd, és 1-2 nap alatt helyre jön. Nekem 2 cm-es repedés volt a mellemen körben, és 2 nap altt begyógyult, de már az első kezelés után nem fájt a szoptatás.
Én égési sebekre, horzsolásokra is használom. Nagyon szuper. 800 Ft körül van az ára, de megéri, mert sokáig elég.
Szia.Valamelyik nap valaki feltette ezt a kérdést,neki is csak azt tudtam irni ami nekem segített.Nekem is nagyon kisebesedett,vérzett,sírtam a szoptatásnál annyira fájt.A korházba amit kaptál csomagot abban volt sudokrém,én azzal kentem +anyatejjel ! 2napig fejetem,hogy lássam nem megy e vér a tejbe és addig nem is szoptattam üvegből kapta amit lefejtem,és ezzel a krémmel és az anyatejjel 2nap alatt szinte teljesen rendbe jött:)
Próbáld ki,minden jót
9hetes kislány anyukája
Szia!lehet, hogy az okot kellene megszunetetni, amitol kisebesedett, ami altalaban a rossz szoptatasi technikatol van. Ajanlok egy oldalt, amin hasznos informaciokat talalsz a szoptatassal kapcsolatban.
Szia! Nekem ugyan ez volt a problémám és én az avent mellbimbó védő krémmel kenem nekem bevált nagyon szépen helyre hozta!!
szintén 2 hetes kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!