Kisebesedett a mellbimbom. Vettem mellkalapot. Ha elkezdem azzal szoptatni akkor, még visszatudom szoktatni, hogy az nélkül is tdjnon szopni?
Szia!
Ha nem muszáj ne használd,de amúgy biztos h vissza tudod szoktatni csak nem egyszerű(bár ez attól is függ meddig használod a bimbóvédőt)
Nekünk a kórház óta a csöpp cumisüvegből kapta a lefejt tejet mert nem volt hajlandó a 2.naptól elfogadni a cicimet!Egy hónap kellett ahhoz hogy találjak egy olyan hölgyet aki tudta mi a probléma és nagyon szívesen segített( ez jan 2-án volt)És azóta egyszer kellett cumisüveg a kislányomnak!Nehéz volt sírtunk sokat...de látod még egy hónap cumizás után is vissza tudtuk szoktatni!:)
Egyszer kétszer ha használod szerintem te is rendbe jössz,és ő sem felejt el annyira szopizni!csak utána figyelj a hejes mellrehelyezésre,és hátha többször nem fordul elő!
5 és fél hetes baba anyucija
Kedves Utolsó!
Nem bántásként, de azért a cumisüveget és a bimbóvédőt ne hasonlítsd össze!
Kedves kérdező!
Az én kicsi fiam első perctől csak bimbóvédővel tudott szopizni, mert nagyon befelé forduló volt a mellbimbóm. 2 hete viszont csak anélkül hajlandó szopizni, 3,5 hónapos. Tehát mi 3 hónapig csak azt használtuk, ma már mégsem kell neki a bimbóvédővel. Ugyanúgy meg kell vele dolgoznia, mintha csak a mellet szívná, sőt még egy kicsit jobban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!