Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Az első gyermekemnél nagyon...

Az első gyermekemnél nagyon kisebesedett, fájtak a melleim, a második gyermeknél is így lesz?

Figyelt kérdés

Nagyon fájtak a melleim, sírva, ölölbe szorított kézzel szoptattam, már előre rettegek a szoptatástól, bár még van jó pár hónapom addig.

Nem használt semmilyen krém, majd egy idő után a bimbóvédő volt a megoldás, de eltelt már vagy 1,5 hónap, amíg kínlódtam.

Amúgy nem volt gond, volt elég tejem...

Hogyan lehet megelőzni a kisebesedést?

Én tényleg nem jöttem rá. Többen megnézték, jól szoptattam, jól volt a babám a mellemen, egyszerűen csak nagyon érzékeny volt.

2010. szept. 8. 13:27
 1/3 anonim ***** válasza:
43%

Nem egyedi eset a tied. Lefejni nem lehetne????

Most komolyan ki fog tüntetni vki érte, hogy bőgve szoptatsz ökölbeszorított kézzel?

Én nem értem a környezeted, én lennék az anyád vagy a férjed az egészet leállítanám ilyen formában.

2010. szept. 8. 13:36
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia! Igazából az Avent bimbóvédő krém nekem bejött, megelőzésre is jó azt hiszem, de hogy biztosra menjek, én szoptatás után mindig kinyomtam egy kis tejet a mellemből, és bekentem vele a mellbimbóimat.
2010. szept. 8. 13:38
 3/3 anonim ***** válasza:

Segíteni nem tudok, de én is nagyon kiváncsi vagyok a megoldásra. Nálam is a nagykönyv szerinti volt a mellrehelyezés és minden más is, mégis...

Én reménykedem, hogy edződött a mellem és most majd jobban bírja.

2010. szept. 8. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!