Kisebesedett mellbimbóm hamarabb gyógyul ha pár napig csak géppel fejem és utána adom a csöpségnek?
Pont hogy a fejéssel sebesedik jobban. Legalábbis nekem igen, a fejő nagyon megcibálta. Bimbóvédővel kicsit enyhítheted a fájdalmat és könnyebben is gyógyul. Nekem sokáig sebes volt, kb 2 hónapig és a babóm rászokott a bimbóvédőre. De nem gond, mert már fél éves és még mindig van bőven tejem, semmit se befolyásol. És így ha mérgeskedik és megcibálja csak a bimbóvédőt nyúzza, nem a mellbimbómat. Ez az előnye számomra.
Sok sikert.
Szia! Nekem is sebesedett a mellbimbóm, és az utolsó babánál volt a legrosszabb. Kb. 3 hónapos korára gyógyult annyira be, hogy nem fájt, mikor elkezdett szopni. Egyéként tényleg a baba nyála gyógyító hatású (persze,ha nincs semmilyen szájpenész stb.), én nem fejtem, mert jobban fájt a géptől. Nem mostam le a szopi után, hanem hagytam a tejet rászáradni.
Sajnos a mai napig fel tudja egy kicsit sérteni szopizásnál, de már egy-két óra alatt "begyógyul".
Szerintem nem gyógyul hamarabb a fejéstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!