Szerintetek egy baba javíthat egy kapcsolaton? Vélemények, tapasztalatok érdekelnének!?
Figyelt kérdés
2010. okt. 6. 15:56
11/13 anonim válasza:
Tudom hogy még csak babavárás stádiumban vagyunk, remélem ilyne boldog lesz a vége is a történetnek, de erre majd 10 év múlva tudok igazán válaszolni. :)
22hetes
12/13 anonim válasza:
Sziasztok! Nagyon sok konfliktushelyzet adódik egy párkapcsolatban, amikor megszületett a baba. Addig el sem tudtam képzelni... Nálunk a rokonok és a család miatt voltak súrlódások, szóval, ha egy amúgy már romlófélben lévő kapcsolatba érkezik a baba, tutira egymásnak ugranak a felek. Valamin biztos elcsúszik a dolog. Olyan nincs egy gyerek mellett, hogy mindenben teljesen egyetért az anyuka és az apuka. Ha a kapcsolat szilárd, és szeretik egymást, ezeken a nehézségeken gond nélkül át tudnak lendülni, mert le tudnak ülni, megbeszélni a problémát. De ez csak az én véleményem, és tapasztalatom. Minden jót Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!