Szerintetek egy baba javíthat egy kapcsolaton? Vélemények, tapasztalatok érdekelnének!?
Figyelt kérdés
2010. okt. 6. 15:56
1/13 anonim válasza:
Utálom, hogy ezt kell leírnom, de nekem rontott. Ne haragudj, bizos bítató választ vártál.
3/13 anonim válasza:
ha alapvetően rossz a kapcsolat, akkor nme ez fogja megmenteni. illetve jó eséllyel nem ez. szerintem a kapcsolat minőségétől függ.
4/13 anonim válasza:
Igaza van az elsőnek. Egy jó kapcsolatot is megnehezíthet...
5/13 anonim válasza:
Ha egy kapcsolat rossz akkor ott egy baba érkezése nem fog javítani,sőt még rosszabbá teszik...Soha nem is szülnék úgy gyermeket,hogy a célom az legyen vele,hogy a házasságom újra helyre álljon..Nem is hallottam olyat,hogy ez a megoldás jó lett volna..Pedig az ismerőseim között van pár család akik a gyermek születésével remélték a kapcsolatuk helyrehozatalát.Egyiknek sem sikerült..
6/13 anonim válasza:
Nálunk eddig úgy fest, jobb a kapcsolat, mint előtte. Eddig is jó volt ugyan, de most még jobb!!! Szerelmünk gyümölcse itt növekszik a pocakomban, és sokkal több figyelmet és szeretet kapok Tőle. :)
22hetes pocis :) 20L és másfél éves kapcsolat :)))
7/13 anonim válasza:
Igen, a terhesség más, viszont ha megszületik a baba, előjönnek a mindennapi gondok, problémák, fáradtság, stb, ami megnehezítheti az előtte tökéletesen működő kapcsolatot. Onnantól kezdve egy jó darabig nem lesz már olyan, hogy csak ketten elmegyünk valahova kikapcsolódni, vagy megnézünk egy jó filmet, amikor kedvünk tartja. Ne értsetek félre, csodás dolog egy kisbaba érkezése, de mindenképpen jócskán próbára teszi a kapcsolatot - főleg az első fél évben.
8/13 anonim válasza:
Szerintem nem. Ha egy kapcsolat valami miatt nem mukodik akkor a baba erkezese azt a bizonyos tenyezot ami ennek az okozoja nem fogja megszuntetni. Nem egy babanak kell osszetartania es jobba tennie egy kapcsolatot hanem ez egy alap kene legyen mindenkinel aki kisbabat vallal.
9/13 anonim válasza:
Szia,hát nem szeretjük egymást kevésbé, de sokkal többet vitatkozunk.Leginkább hülyeségeken,na,meg azon,hogy "és most miért sír a baba?" és mindennek egyetlen oka van:álmos, fáradt vagyok az éjjeli 3-4x-i keléstől, és bizony hiába sétálok naponta, barátnőzök, attól még egy kicsit"bezárva" érzem magam, mert ott is csak a baba a téma. De végül is nem baj,és valószínüleg ha nem "harapnék" egyből,kicsit vissza tudnám fogni magam, akkor fele ennyit nem is veszekednénk;-)
10/13 anonim válasza:
Szerintem az ilyen dolgokat 2 felnőtt embernek kell megoldania,nem pedig egy pici babának!!
A gyermekvállalást örömében dönti el egy pár és nem a "békülés aletrnatívájaként."
Ha mégsem jön be,akkor nem adhatod vissza,h sajna nem működött a dolog így sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!