Milyen gyakran fertőtlenítitek 11 hónapos babák játékait, szobáját?
A játékokat lemostam a szobája felvolt porszivózva és felmosva hetente.
fertőtlenités:csak a pelenkázólapot mostam le egy fertőtlenitős ronggyal kb. kétnaponta.- domestos +viz.
Kb. soha. Lehet hogy nagyon le vagyok maradva, már egy ovis gyerekem is van, de hogy kell egy szobát fertőtleníteni? (Kifesteni?)
A játékokat, ha a kezembe ragad egy-egy, ami nagyon ragad vagy ilyesmi, azt persze lemosom, de külön nem törődök nagyon ezzel. Plüssünk meg nincs, mert nem szeretik a gyerekek, és szerintem is csak porfogónak jó.
Lányom kedvenc babáját már egyszer kimostam kézzel. (Teste szövet, feje műanyag).
Én sem fertőtlenítettem még soha semmijét. Kellett volna??
Amikor megvettem a játékokat,akkor is csak elmostam meleg szappanos vízzel és annyi. A fertőtlenítőszerek nagyon károsakegy ilyen kis szervezetre.
én ökonetes folyékony szappannal havi 1x, 2x a játékokat.
heti 2x porszívózás, heti 1x felmosás a szobában, nappaliban, konyhában, ott ahol tartózkodik. és a cumikat, cumisüvegket hetente 1x sterilizáló folyadékkal. ágyneműt hetente mosok, a ruháival együtt.
zenélő játékokat havi 2x letörlöm törlőkendővel.
DE ha beteg, gyakrabban csinálok mindent.
Én semmit nem fertőtlenítek...
Hipó, domestos és társai nincsenek is a háztartásomban.
2 gyerekem van, egyik sem beteges típus.
Unokatsójuk anyukája folyton hipózott, domestozott, sterilizált, stb... meg lehet nézni a 7 éves lány a mai napig 2 hetente beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!