Miért van, hogy a gyerekek egy ideig átalusszák az éjszakákat, aztán újból ébrednek éjszakánként? Kinek, hogy volt?
Nekem 3,5 hós a babám és most már átalussza az éjszakákat. De mindenki azzal riogat, hogy "haha, nem lesz ez ám mindig így"..
Ha a fogzást leszámítjuk, akkor mi zavarhatja még meg?
Gondolom, rengeteg minden, de például: nektek, hogy volt?
így van :)
Fiam 2 hónapos korától átaludta gyönyörűen az éjjeleket, semmi gond nem volt, 14,5 hónapos koráig. Azóta megint ébred, szinte minden éjjel, 1-3 alkalommal!! :( Fogalmam sincs hogy miért :(
2-től 10 hónapos koráig átaludta az éjszakát, azóta megint felkel (most 15 hónapos). Biztos, hogy nem a foga miatt, mert 10 hónapos korára már 6 foga kibújt, és azok nem viselték meg.
Most éppen úgy tűnik, hogy éhes az éjszaka közepén...
Az én babám kb 3 hónapos kora óta átaludta az éjszakákat. Aztán ahogy betöltötte a 6 hónapot, minden éjjel 2-3x felébredt. Akkor ráfogtam, hogy biztos fejlődési ugráshoz érkezett, és minden alkalommal cicizett. Ehhez annyira hozzá szokott, hogy most 8 hónaposan is cicizik éjjel is. És ez már nem fejlődési ugrás! 3 hete kap tejpépet uzsonnára, így már csak 1x kel fel cicizni!
Viszont az elmúlt 3 éjjel többször is felsírt. Ezt megint nem tudtam mire vélni, de tegnap észrevettem egy pici fehér pöttyöt az ínyén. Ez a pötty ma már nagyobb. Szóval most meg a foga jön.
Úgyhogy ne lepődj meg, ha lesznek még álmatlan éjszakáitok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!