Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A párotok segít nektek a...

A párotok segít nektek a baba/babák/körüli tehendőkben? Az én párom semmiben minden rám marad. A múltkor megkértem, hogy segitsen fürdésnél, a füle botját nem mozditotta. Sokszor úgy viselkedik mintha nem az ő gyerekei lennének! Ti hogy csináljátok?

Figyelt kérdés
2010. okt. 5. 15:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Úh,nagyon sajnálom az olyan anyukákat akiknek nem segít a párjuk szinte semmit.Én megoldottam úgy az "előzetes felmérését",hogy hazavittem egy kis szobakutyát,persze ő alapból szereti az állatokat,de már a kiskutyához való hozzáállásán fel lehetett mérni,hogy apának is nagyon jó lesz.Első perctől kezdve füröszötte a kutyát,vitte sétálni,etette,nekem szinte semmi munka nem maradt az állat körül.Ez még most is így van, 3 év után,még nem született meg a babánk,de már most kijelentette,hogy a babát ő fürdeti,ő pelenkázza,főleg szülés után nekem csak a regenerálódás lesz a dolgom:))És biztos vagyok benne,hogy ez így is lesz ahogy mondja.Ha másként viselkedett volna,már nem lennénk együtt.Nekem fontos,hogy mindenben mellettem álljon,és ez 10 éve így van.
2010. okt. 5. 16:27
 12/16 anonim ***** válasza:
Én csak azt szeretném mondani,hogy mennyire elszomorító,hogy minden második kérdés erről a témáról szól!Nem értem,hiszen az apa is belegyezett a baba jövetelébe,ott volt a fogantatásnál és ő is boldog volt a születéskor!Nem csak a jó dolgokban kell ott lenni,hanem akkor is,mikor visítva sír,mert fáj a hasa!És most kicsit meg is rémültem,hogy persze ezt nem mindenki gondolta volna a párjáról a terhesség elején...én sem gondolom,hogy majd az enyém ilyen lesz...és most mégis félek! :S
2010. okt. 5. 17:09
 13/16 anonim ***** válasza:
Szomorú az ilyen hozzáállás!Én "férjetcseréltem",azóta tudom,milyen az,amikor TÁRSam a férjem.Az elsőnél nem működött a "bezzegaPista",sem a kérés,sem a feladatleosztás..de bevált egy gyerektelen csinibaba..Na,azóta szült neki 3-at,én viszont BOLDOG vagyok!Nagyon boldog.Csak azt tudom ajánlani,próbálkozz bátran és kitartással!Jegyezd meg,hogy házvezetőnőre lesz szükséged,ha így megy tovább,vagy a pszichiátriáról nem engednek el olyan könnyen..Talán segít!
2010. okt. 5. 18:22
 14/16 anonim ***** válasza:

nem olvastam végig a válaszokat, nem tudom ki mit írt, az én férjem (hál istennek) maximálisan segít mindenben. Számomra így ez a természetes. Konkrétan ez a következőket jelenti: születéstől fogva minden este ő fürdet, pelenkáz, játszik vele, öltöztet, etet, ha itthon van. Az első 3 hónapban, annyira kivoltam merülve, hogy semmi háztartási munkát nem csináltam, ő takarított, főzött. Most már egy éves múlt a rosszaság, így már kevésbé van szükségem a segítségére, de így is amit kell, szó nélkül megcsinál, amiért nagyon hálás is vagyok neki. Ja és ami a legfontosabb volt, az elejétől fogva ő volt az, aki ragaszkodott hozzá, hogy minden nap este fél órára menjek ki a lakásból és fújjam ki magam. Ő mondjuk már a baba előtt is nagyon segítőkész volt, pl háztartásban.

Neked azt tudom javasolni, hogy próbáld meg a férjedre hagyni a babát, csak egy fél napra, hogy a saját bőrén érezze, hogy mit is jelent egy picivel lenni otthon, és mi az amire sok pasi csak legyint, hogy "te nem is csinálsz egész nap semmit".... na persze.... egy hétig nem bírnák!! :)))

2010. okt. 5. 20:16
 15/16 anonim ***** válasza:

Hm... nálunk mindig máshogy alakul.

Van, hogy segít, fürdet, etet, pelenkáz, játszik, stb...

De van, hogy semmit se csinál. Ez a több eset.

A minap mikor már totál kivoltam, és kértem, segítsen egy kicsit, azt vágta a fejemhez, hogy tudtam, mit vállalok, viseljem a kínjait és ne idegbetegeskedjek. Na, ez marha nagy segítség volt:(

10 és 30 hónapos a 2 gyerek

2010. okt. 5. 22:42
 16/16 anonim ***** válasza:
Nekem a házimunkában és a baba körül is segít a párom, de ettől függetlenül ha egyedül vagyok a fiammal akkor semmit nem tudok tőle csinálni. Most jön a foga, nyűgös alig alszik, nem fogom hagyni hogy sírjon, inkább vele foglalkozom. A lakás megvár.
2014. okt. 14. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!