A párotok segít nektek a baba/babák/körüli tehendőkben? Az én párom semmiben minden rám marad. A múltkor megkértem, hogy segitsen fürdésnél, a füle botját nem mozditotta. Sokszor úgy viselkedik mintha nem az ő gyerekei lennének! Ti hogy csináljátok?
nem olvastam végig a válaszokat, nem tudom ki mit írt, az én férjem (hál istennek) maximálisan segít mindenben. Számomra így ez a természetes. Konkrétan ez a következőket jelenti: születéstől fogva minden este ő fürdet, pelenkáz, játszik vele, öltöztet, etet, ha itthon van. Az első 3 hónapban, annyira kivoltam merülve, hogy semmi háztartási munkát nem csináltam, ő takarított, főzött. Most már egy éves múlt a rosszaság, így már kevésbé van szükségem a segítségére, de így is amit kell, szó nélkül megcsinál, amiért nagyon hálás is vagyok neki. Ja és ami a legfontosabb volt, az elejétől fogva ő volt az, aki ragaszkodott hozzá, hogy minden nap este fél órára menjek ki a lakásból és fújjam ki magam. Ő mondjuk már a baba előtt is nagyon segítőkész volt, pl háztartásban.
Neked azt tudom javasolni, hogy próbáld meg a férjedre hagyni a babát, csak egy fél napra, hogy a saját bőrén érezze, hogy mit is jelent egy picivel lenni otthon, és mi az amire sok pasi csak legyint, hogy "te nem is csinálsz egész nap semmit".... na persze.... egy hétig nem bírnák!! :)))
Hm... nálunk mindig máshogy alakul.
Van, hogy segít, fürdet, etet, pelenkáz, játszik, stb...
De van, hogy semmit se csinál. Ez a több eset.
A minap mikor már totál kivoltam, és kértem, segítsen egy kicsit, azt vágta a fejemhez, hogy tudtam, mit vállalok, viseljem a kínjait és ne idegbetegeskedjek. Na, ez marha nagy segítség volt:(
10 és 30 hónapos a 2 gyerek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!