Miért nem tud kakilni a babám?
Figyelt kérdés
Öt hetes a kislányom. Anyatejes. Mindenki azt mondja hogy ha anyatejet kap nem baj hogy nincs napokig széklete. Eddig nagyjából minden nap volt neki. Kb egy hete két és fél napig semmi, nagyon sokat pukizott, szenvedett, semmivel nem lehetett nyugtatni. Utána hőmérőztem mert már nem bírtam hogy ennyire szenved, ettől három nagyon nagy adag kakija lett, az első még darabos is volt, és kisimult az arca nevetett amit két napig nem. Szóval ne mondja senki hogy hasznosul minden csepp. Engem az érdekel volt e már vki így és akkor mit tett.2008. dec. 27. 20:01
1/2 anonim 

válasza:

Ne aggodj!
semmi bajs sincs...pici babáknál ez előfordul, de ha megkérdezed a védőnőt, ő is ezt fogja mondani.
üdv
kismama
2/2 anonim 

válasza:

jah és a baba tornáztatása,és a hőmérőzés elég jó ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!