Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Venasan kapom a vas injekciot....

Venasan kapom a vas injekciot. Lehet hogy a 7hetes babam az miatt nem tud kakilni?

Figyelt kérdés
2011. máj. 18. 21:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Talán lehet, ha már az étkezés is számít, akkor ez is számíthat. Hány napja nincs széklete? Fáj a hasa?
2011. máj. 18. 21:30
 2/7 A kérdező kommentje:
Faj a hasa,es szombaton kakilt utoljara.
2011. máj. 18. 21:31
 3/7 anonim ***** válasza:
nem, attól nem. (Lehet, hogy olyan jól feldolgozza az anyatejet -hogy nincs mit,csak ritkábban.)
2011. máj. 18. 21:31
 4/7 anonim ***** válasza:
szerintem simán lehet!!!tudjuk,hogy a vas megfogja a székletet,bekerül a szervezetedbe,így az övébe is sajnos
2011. máj. 18. 21:58
 5/7 Dilettáns döggomba ***** válasza:
Csakhogy vasból nem megy a tejbe több, mint amennyi kell, hiába kapja merőkanállal vagy intravénásan.
2011. máj. 18. 22:25
 6/7 A kérdező kommentje:
Jo ha feldolgozza az osszes tejet,de faj,gorcsol a pocija:(
2011. máj. 18. 22:36
 7/7 anonim ***** válasza:

szerintem is lehet simán

nekem pl a Béres csepp is székrekedést okoz, ha annyit veszek be belőle, ami a tájékoztatón van

2011. máj. 18. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!