Szép nőies nevet írnàtok?
Figyelt kérdés
Nemrég kiderült kislányunk van érkezőben 😊 második neve Zoè lesz eddig úgy néz ki. Olívián gondolkodtam szerintetek nem túl kemény hangzású a két nèv együtt? Olyat szeretnék ami picinek és felnőttként is megállja a helyét.2023. febr. 11. 22:43
2/14 anonim válasza:
Szerintem az, hogy mennyire kemény a két keresztnév hangzása, az inkább a vezetéknéven múlik, ha valami 6 szótagos német eredetű a családnév, amit ha kimondanak valaki megsértődik, akkor nem az Olívia Zoé kombinációval lesz gond.
Nekem egyébként például az Alexa, Kata kifejezetten tetszik, de hát nem az én lányom.
3/14 anonim válasza:
Norina,Glória,Teodóra,Odett,Paulina,Anna,Mihaéla,Miriam,Anett,Annabella, Olga, Hilda, Jusztina, Melinda, Melánia, Tamara, Patrícia, Liviána, Roxána, Anita, Anilla, Edina, Melitta, Marietta, Valentina, Inez, Rozalina, Szofianna
4/14 anonim válasza:
Lana, Larina, Bettina, Bella, Florina, Florentina, Noémi Kornélia/Nelli,Lia
5/14 anonim válasza:
A Zoé az pont nem szép és pont nem nőies 😕
6/14 anonim válasza:
Jó a két név együtt!
Boldog babavárást! :)
7/14 anonim válasza:
Viktória, Bianka, Barbara, Diána, Lívia, Liliána, Veronika, Laura, Johanna
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!