A fiúk anyásabbak, mint a lányok?
A fiam 8 hónapos, és brutálisan tombol nála a szeparációs szorongás. Nem hogy a szobából nem mehetek ki, de ha a szobán belül arrébb megyek 3 métert, már sír, és jön utánam. Egész nap a nyomomban van.
Nemrég náthás volt, 2 napig még az apja se vehette kézbe, üvöltött teli torokból, amíg át nem vettem.
Annak idején a lányomnál ez nem volt ennyire durva. :D
Van összefüggés, hogy fiú-lány, vagy szimplán nincs két egyforma gyerek?
Nincs semmi összefüggés.
Nálunk a lányom sokkal ragaszkodóbb, mint a fiam volt.
A lányaim sokkal anyásabbak. A fiam nagyon apás.
7 és 3 évesek
Szerintem egyformák anyásak az enyémek. 5 éves kislány és 7 éves kisfiú :D
A lányomnál igaz időszakos, néha apamánia van néhány hónapig. De nem hiszem hogy azért, mert kislány...
Lanyomat rabizhattam mar negy honaposan anyukamra elvolt vele fel napig is.
Fiam lassan 10.honpos,de meg az apjaval is csak akkor van el,ha latja,hogy en a kozelben vagyok 🤦♀️
A fiam ugyan jobban ragaszkodik hozzám, mint a lányom (jobban kimutatja, bújik, puszil, míg a lányom egy sündisznó), mégis vele észre se vettem a szepakorszakot.
Egyszer nem volt hogy csak anya, csak apa.
Lányom viszont csinálta. Nappal anya-anya (wc-re is kúszva jött és ordítva), hazajött az apja, akkor apa-apa, anya le volt szarva.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!