Normális, hogy 8 hónapos kisfiamnak néha-néha még 3-szor is van széklete egy nap?
Figyelt kérdés
2008. dec. 27. 15:56
1/4 anonim 

válasza:

én kisfiam 8,5hós. és bizony neki is néha 3x is van széklete. szerintem attolis függ mennyit evett, és attol is mennyi jött ki egy kakilásra. szerintem, de én is kíváncsi lennék más válaszokra is.
2/4 anonim 

válasza:

Néha az enyém is naponta többször kakil, olyankor inkább kevesebbet egyszerre. Máskor meg napi 1szer, de akkor tele a pelus rendesen:)
Attól függ mit és mennyit evett...
3/4 anonim 

válasza:

Az én lányom már 2 éves, de minden nap van produktum, ha sokat eszik, akkor akár 2-3 alkalommal is. És ez jobb,mintha napokig nem lenne; semmi baj.
4/4 anonim 

válasza:

Szió!
Az én lányom 8 hónapos és neki is általában naponta háromszor van széklete (anyatejes). Azt mondták, örüljek neki, hogy nincs gondunk ezzel és ne aggódjak miatta. Ugyanezt tudom neked is tanácsolni. Még mindig jobb, mintha különböző trükköket kellene alkalmazni, hogy kakiljon. :)))
Zita
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!