Miből adsz vizet a fél éves babádnak?
most cumisüvegből kapja, de elgondolkoztam a váltáson. Egy tupperes csőrös pohár van itthon, de azt max itthonra használnánk, mert a teteje szilikon, levehető.
szoptatok és tápszert is kap, nem akarom hogy a szoptatás rovására menjen esetleg a másfajta kulacs.
Én az a balga vagyok, aki minden sz*rt összevásárolt és azóta is felespohárból itatja a gyerekét.
A csőrös poharakkal csak játszik, rágja őket, pedig próbáltunk szívós, csepegésmentest, meg az ikeást is, ami szerintem legjobban hasonlít a pohárból ivásra. A csőrt is kb. úgy kell bekapni és csak borítani. Feles pohár után két napig ment és ennyi... A 360-asnak is csócsálja a szélét.
Elfogadtam, hogy ne akarjak könnyíteni a helyzetemen, neki pohárból izgi kortyolgatni, semmi másból nem fogadja el.
Utolsó válaszoló, az első gyereknél én is így voltam. Minden szart megvettem neki, de semmiből nem ivott. 😅🤣
Most a kicsinek vettem egyet, nem kellett, azóta pohárból itatom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!