Mászós babánál nem szabad Domestosos vízzel felmosni, ugye?
Esetleg tudtok alternatív fertőtlenítő felmosó adalékokat? (Cica van a házban és nem bízom benne, hogy mennyire tiszta a talpa, azért akarok fertőtleníteni.)
Ti milyen gyakran mostok fel?
Bármilyen egyéb mászós baba vs. takarítás tapasztalatot is szívesen olvasok, ha esetleg valakinek van valami bölcsessége. :)
Nekünk is van cica (csak benti) sosem mostam még fel Domestossal, a gyerekek előtt sem. A Cleaneco narancsolajos öko felmosóját használom.
Szerintem felesleges ennyire túlparázni, egyedül az almot takarítjuk Domestossal.
Felmosok a domestosossal, aztán a sima Frosh vagy Akax felmosóssal.
De ezt alapból gyerek nékül is így szoktam🤷🏻♀️
Ez a Cleaneco nagyon jól néz ki, ki fogom próbálni! :)
2-es, most én is így mosok fel, Domestos+Ajaxszal. Csak én egyik nap ezzel, másik nap azzal.
3-as, félek, hogy az enyém túl sok bacival találkozik. A macska farkának eddig csak a végét tisztelte meg, de apukám kutyájának a szájában túrkál, múltkor a cicatápot is megcélozta, azóta azt máshol tartjuk. :D Úgyhogy most kezdek átállni mászós baba életmódra, hogy ne hirtelen a világ összes koszát egye meg a gyerek. 😓
Pont macska miatt is váltottam a gyerek előtt gőzfelmosóra, mert betegesen vonzódik a hypo meg a domestos szagához.
A másik ok hogy nem szellőzik a lakásunk, hiába nyitok ablakot, és mi se szeretjük szagolni.
Használtam még sanytolt is felmosásra, azt is jobban szeretem a domestosnál.
De szerintem ha enyhe domestosos vízzel felmosol attól se lesz baja, bár én ezt hagynám utoljára.
Szintén van cicánk. Heti egyszer mosok fel domestosos (egy löttyintésnyi) és ajaxos vízzel. Porszívózni mindennap szoktam.
Szerintem tisztaság van, nem gondolom, ami koszt így összeszed, az nem hinném, hogy ártana. Nomeg ennyi Domestos sem. :)
A domestos mereg. Klor, az pedig rakkelto. Es ha felmosol vele, fel is szarad, a rezidum ott marad. SOHA nem mosunk fel kloros vizzel. Aztan csodalkoznak az emberek, hogy mennyi rakos van ?!
A macska talpa meg tisztabb mint az ember szaja, csak ugy szolok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!