Igaz az, hogy nem szabad sima csapvízzel mosni a babák szemét, hanem ásványvízzel szabad csak?
Eleve miért mosod a baba szemét? Az arcát oké, de a szemét? O.O 2 gyerekem van, egyiknek sem mostam a szemét, csak az arcocskáját, a szemeiket direkt elkerültem minden mosdatásnál.
Egyébként 3+ hónaposan már szokták őket vinni babaúszásra, oké, hogy nem olyan fajta medencében fürödnek, mint az olimpikonok, azért nem is ásványvízben. És őket is bőven lemerítik a víz alá, szóval nyilván éri a szemüket is. Legjobb tudomásom szerint eddig még senkinek sem lett baja tőle :D
"Igen, de csak is Voss vízzel."
A "kanyarban sincs" e mellett.
Acqua di Cristallo Tributo a Modigliani
Nagyon viccesek a válaszok :)
Amúgy forralt vízzel lehet, meg van aki kamilla teázik, de arról megoszlanak a vélemények. Én amúgy minden fürdetés előtt megtöröltem a kis szemét forralt vízbe mártott gézlappal, csodálom hogy mások nem, nekem így tanították
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!