Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szénsavas ásványvizet lehet...

Szénsavas ásványvizet lehet inni? én régota azt iszok, mertcsak az veszi el a szomjamat, de sokan azt mondják, hogy nem szabad.

Figyelt kérdés
most akkor mi,ha nem szabad akkor mért nem?de nem hiszem,hogy bajunk lenne töle.38 hetes km
2009. dec. 21. 21:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Semmi bajod nem lesz tőle. Ha a gyomrodat nem bántja, akkor idd nyugodtan. Azért nem szokták javasolni, mert növeli a gyomor savasságát.
2009. dec. 21. 21:59
 2/11 anonim ***** válasza:
38 hét után már nem mindegy? :P
2009. dec. 21. 22:14
 3/11 anonim ***** válasza:
Miért lenne baj? Max akit puffaszt annak nem ajánlott vagy ha sok a sava. Én végig azt ittam, a mentes vizet nem nagyon tudom meginni. Szóval, egészségedre! :)
2009. dec. 21. 22:41
 4/11 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Itt találsz védőnő általi magyarázatot, de...

én az egész terhesség alatt ittam mert ugyan úgy voltam mint te semmi baja a babámnak.

Viszont szülés után mindenki a teákat, almaleveket tömte belém a tejci miatt és azóta nem tudok szénsavasat inni max. egy kortyot mert visszajön rögtön.

És a lényeg én világ életemben szénsavas dolgokat ittam, most meg semmi. Hát kíváncsi vagyok meddig lesz ez így.

2009. dec. 21. 23:57
 5/11 anonim ***** válasza:
3. vagyok. Én napi 3 üveg ásványvizet ittam és a vérnyomásom így is alacsony volt, a babám meg teljesen egészséges, nem oxigénhiányos... Még most is iszom néha a szoptatás alatt meg alk.mentes sört is ami úgyszintén bubis. Ha jól esik akkor nyugodtan igyál szerintem.
2009. dec. 22. 08:47
 6/11 anonim ***** válasza:
úgy hallottam, hogya szénsav savasítja a vért. Alap esetben sem tesz jót. Próbálj áthidaló megoldásként enyhét inni.
2009. dec. 22. 08:52
 7/11 anonim ***** válasza:
A szénsavas ásványvíz kivonja a kálciumot a csontokból.
2009. dec. 22. 12:05
 8/11 anonim ***** válasza:

Ugyanezt mondta valamelyikőtök a kólára is.

Még mire fogjátok azt mondani, hogy kivonja a kalciumot a csontokból?

2009. dec. 22. 12:24
 9/11 anonim ***** válasza:

lehetséges, hogy a kóla is szénsavas?

te meglepódsza azon, hogy a kóla egészségtelen?

2009. dec. 22. 13:25
 10/11 anonim ***** válasza:

Van nem szénsavas kóla is. Amelyik már állott.

És vannak a kólánál sokkal egészségtelenebb dolgok is, amiket kismamék rendszeresen fogyasztanak. Hogy csak párat említsek: édesség, cigi, alkohol, kávé.

Napi egy pohár kóla miatt nem lesz lelkiismeretfurdalásom. Se csontritkulásom.

2009. dec. 22. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!