Szerintetek egy másfél éves gyerek mennyit aludjon ott a nagyszülőknél? Mármint mennyi időközönként? Szerintem még kicsi ahhoz, hogy akár havonta is ott aludjon hétvégén. Kiváncsi lennék más véleményre is
31. Anyósom is az aki elmondja hogy az anyja ezt meg azt csinált a gyerekekkel mikor kicsik voltak. Aztán morog hogy rosszul csinálok mindent. Aposóm meg mikor mesél a gyerekekről mindíg mondja hogy anyósa nevelte a gyerekeit. Mert ők reggel elmentek és este estek haza. De esetenként is anyósa kelt a gyerekekhez.
24
Amúgy anyosómra én sem bízom, nappal sem. Neki a gyereknevelés az azt jelenti hogy tv, mese azt cső. Ő helyben van amúgy. Ha minden szakad akkor hagyom ott napközben 1-3 órára. De előtte el szoktam mondani hogy mi jó és mi rossz.
Anyám 36km. Sajnos dolgozik. De ha ott vagyunk vagy csak a gyerekek nagyon jókat játszanak. Nagyon szeretik egymást, ha takarít, ha főz segítenek neki. De alkalmunk nem volt otthagyni még éjszakára. Jogsija van de autója sajna most nincs.
Nyilván, ha a nagyszülő dilettáns nem hagynám rá, mint ahogy páran írják.
Nálunk a gyerek amúgy inkább tesóméknál szokott aludni, akik maguk is 40 alatti gyerekesek.
1-2 havonta ott alszik 2 estét kb 2 éves kora óta valakinél.
Ha ott lesz beteg, akkor el tudják látni, meg szólnak
1* volt ilyen, akkot vasárnap helyett szombaton értementünk
Nem kell ezt dramatizálni
De nekem a férjem is elvan a gyerekkel, mikor fél éves volt is elmentem nyaralni 4 napra, simán helyt állt vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!