Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Korlátozom a kisfiam mozgásfej...

Korlátozom a kisfiam mozgásfejlődését, ha még pólyába rakom éjjelre?

Figyelt kérdés
Tegnap volt 3 hós, kb 1 hete átfordult hasról hátra, azóta nagyon megy neki, viszont hátról oldalra nem forog. Lehet ez amiatt, hogy éjjel pólyában alszik? Szereti, mert gondolom, biztonságot ad neki, hogy "ölelve van".
2010. okt. 4. 07:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Én inkább egy hálózsákot használnék, a pólya korlátozza a mzgását. De ha csak éjjel tartod benne, akkor sokat nem árt, de neki sem annyira kényelmes.

Egyébként 3 hónaposan még kevés gyerek forog ide-oda, ha sikerül neki hasról hátra fordulni, akkor már igen ügyes.

2010. okt. 4. 07:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Kislányom nagyon kevés ideig volt pólyában.A babucid elég nagy már ahhoz, hogy nyugodtan elhagyhatod a pólyát. Az enyém imádta a rugdalózót.Éjjel pedig olyan hálóruhát adtam rá, ami plüssből volt. Amolyan kezes-lábas, de alul zsákszerű.
2010. okt. 4. 08:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Tényleg nem az az átlag, hogy 3 hónaposan forogjanak a babák, és nagyon ügyes a bébid! De én is inkább hálózsákba tenném, abban könnyebben tudna mozogni.
2010. okt. 4. 08:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat, megfogadom a tanácsotokat! Remélem, nem lesz neki furcsa...mégegyszer köszi!
2010. okt. 6. 06:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!