7 hónapos babának milyen játékot vegyek, ami segíti a mozgásfejlődését (imád mozogni), de azért nem terheli le nagyon a családi kasszát?
Mászik már, mit akarsz fejleszteni? Nekem most 8,5 hós, de én nem látnám értelmét, olyan gyorsan elkezdenek mászni a kúszás után. Most felállt a kisfiam és állandóan áll-leül-letérdel, már kapaszkodva lépeget 1 hónapja állt fel. Én ettől többet nem várok el.
Barátnőm mesélte, hogy az ő fia a porszívózás közben tanult meg járni, abban kapaszkodva lépegetett.
Még nem mászik, csak hintázgat négykézlábra állva és kúszni próbál, de néha még hátrafelé sikerül. Tetszenek a mászást segítő játékok, de a csörgős hengeren kívül nem ismerem őket. Mondanátok konkrétabban? A Micimackós-t egyátalán nem ismerem. Esetleg webcím, ahol meg tudnám nézni őket?
Köszi!
Szia!
Az én kisfiam is ezt csinálta, ha már "kutyázik" pár nap múlva mászni fog. Először csak egy-két mászó mozdulat, aztán észre sem veszed,végig skerázza neked a lakást.
A kérdésre válaszolva: nekem a pvc palackokat imádta ( tehetsz bele rizst, vagy szotyit, úgy jobban csörög).
Igy van, tökéletes egy palack benne vízzel, vagy 1-2 kaviccsal, ami ha elgurul akkor zörög neki. A hengeres is nagyon jó, az meg felfújahtó és csörög neki, én olyat vettem, kemény 1500 ft volt (régio játék).
Kaptunk ugyan mászó micimackót, de konkrétan olyan hangja van, hogyha bekapcsolom, a fiam sírva menekül előle, pedig nem egy anyámasszonykatonája és 10 hónapos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!