Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom azt mondta korlátozom és több szabaságra lenne szüksége!?
Csakhogy, ha ennél több szabadságot kapna, az már nem lenne párkapcsolat. És ugy már nem kellene nekem.
Azt mondja szeret, velem szeretne lenni de neki több szabadság kell.
Hetente 2szer találkozunk. (Munka miatt)
Heti 4x hobbijának él. (Már azt is éreztem, hogy a hobbi fontosabb nálam)
Elmehet a barátaival szórakozni, de nem mindíg. EGyütt is el szoktunk járni.
Nem zavar, ha nélkülem szervez programot, csak tudni szeretnék róla hogy hol van, kivel. És egy ilyen alkalomkor borult ki a bili.
Eltünt egy napra és nekem nem szólt hova megy, mit csinál. Csak este közölte én pedig egész nap vártam a hívását. Nagyon mérges voltam rá, ő pedig bocsánatot kért és azt hitte ezzel el van intézve. Majd neki állt feljebb, hogy ezerszer elmondtam neki ugyan azt és hagyjam már abba.
Mit gondoltok erről?
Sajnos szerintem is inkább lenne egyedül, mint párkapcsolatban :S
Én a helyedben elengedném, és keresnék mást.
Valszeg nem fog vigasztalni amit mondok, de...
Én is voltam így, hogy exem sok volt nekem, szabadságot akartam, hogy hagyjon élni, ne kelljen folyton találkoznunk, és ne akarjon mindenről tudni. Később rájöttem, hogy igazából csak őt nem akartam.
Mostani barátommal sokszor találkozunk, van saját hobbink, nem csüngünk egymáson, de mindig várjuk mikor látjuk újra egymást.
Ha a barátodnak sok vagy, lehet már nem is szeret... :S
20L
00:18 Tényleg elszámoltatom. Azt akarom, hogy mindenről beszámoljon és tudom, hogy utálja.
De nem tehetek róla, tudni szeretném hogy hol járt, mit csinált kivel.
Mit kellene tennem? Ez olyan elviselhetetlen lenne számára?
tudod, ez nem éppen elviselhetetlen, inkább idegesítő és zavaró. tehát nem olyan, mint pl. egy fogfájás, amibe beleőrülsz, úgy fáj, inkább mint egy szúnyogcsípés, ami folyton viszket, el lehet viselni, de nagyon kellemetlen.
szóval változtass ezen, ha nem akarod elveszíteni a barátodat (és minden ezután következő barátodat is).
azért írom ezeket, mert volt ilyen ellenőrízgetős-elszámoltatós pasim. szóval ismerem a másik oldalt. nagyon rövid úton dobtam az illetőt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!