SOS. Elfelejtettem beadni a K-vitamint időben. Lehet baj?
Figyelt kérdés
Tudom nem mentség, de betegek voltunk, teljesen elterelődtek a gondolatok. Csütörtökön kellett volna beadnom a K vitamint és ma adtam be (vasárnap). Ha valamilyen vérzése lenne, akkor annak lenne tünete? Észre vettem volna vagy észre venném? Teljesen kétségbe vagyok esve. Egyébként ritkán kap (pl. tegnap is meg ma is, de az előző héten is kapott) tápszert. Szerintetek? Nagyon izgulok .2023. jan. 29. 23:04
11/24 anonim válasza:
Nehogy felhívd az orvost szegénynek már hétfő reggel elrontanád a hetét :D én is volt hogy elfelejtettem beadni, és 1 héttel később kapta meg. Semmi baja. Ez csak egy vitamin.
12/24 anonim válasza:
9-es.en is napok ota a K vitaminrol olvasok.
Szlovakiaban elek,es a fiam akkor kapott amikor megszuletett.100 % anyatejes volt es nem mondta senki,hogy kellene neki K vitamin...Mikor megkapta azt mondtak a korhazban,hogy nem kell adni mert mar kapott.
9 evvel a lanyommal ugyanez volt.
13/24 anonim válasza:
Épp négy éve hiánycikk volt a K vitamin . A védőnők könyörögtek, hogy akinél esetleg van maradék, vigye hozzájuk. Még azok a gyerekek is élnek, akik akkor később jutottak hozzá csak.
14/24 anonim válasza:
12-es én is Szlovákiában élek és nekünk az orvos előírta, hogy 3 hónapos koráig heti 1 cseppet kapjon. Tavaly született.
15/24 anonim válasza:
14-es,nekunk nem mondott semmit.a D vitamint igen,azt adom is neki,9 honapos az alany.
De mar a lanyom sem kapott 1 alkalomnal tobbet,o 9 eves.
16/24 anonim válasza:
14-es, te a D vitaminrol beszelsz.
17/24 anonim válasza:
Nem a D vitaminról beszélek azt naponta kell adni.
19/24 anonim válasza:
Hat nem tudom,nekunk szo sem volt K vitaminrol
12 voltam.
20/24 anonim válasza:
Lehet orvosa válogatja, de azért örülök, hogy le lettem pontozva.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!