Körülbelül mennyi ideig jók az 56os, 62es ruhák a babára?
Figyelt kérdés
Sokan mondják, hogy 56-os ruhákból csak pár darabot vegyünk, mert hamar kinövik. Mi a helyzet a 62es mérettel kb. hány hétig/hónapig tudják hordani?2023. jan. 29. 14:43
11/13 anonim válasza:
Gyerekfüggő. Egyik méretből sem érdemes sokat venni, meg fogod látni melyik lesz az ami hosszabb ideig fog tartani. Nálunk 55centivel született, az 56os ruhákat egy hónapig hordta. 62 méretet úgy 3 hónapos koráig. Utána a 68ast valahogy hirtelen átnőtte, majd a 74est sokáig horduk. A 80ast is vagy egy évig, a 86as is nagyon sokáig jó volt. Most volt 3 éves, a 92est kezdtük el.
12/13 anonim válasza:
Nekünk sokáig jó volt az 56, sőt az 50es is, és a 62-t is kb 5 hósan nőtte ki. Most 7 hós múlt, és lassan kifutnak a 68asok. Legtovább szerintem a 62-est hordta.
13/13 anonim válasza:
Változó, melyik gyereknek, melyik méret meddig jó. Ami életkor a méret mellé esetleg oda van írva, az csak tájékoztató jellegű. Van, aki egyből 62-essel kezd, más még 50-est is hord egy darabig. Ha olyan helyzetben vagy, hogy szülés után sem okoz még nagy nehézséget a ruhabeszerzés (pl. van egy lelkes férjed vagy valamelyik nagyszülő), akkor 56-osból én sem táraznék be hatalmas készleteket. A másik, hogy mivel általában rövid ideig hordják a gyerekek, ezért a használt piacon is elég könnyű alig hordott ruhákat találni. Az sem hatalmas gáz, hogy ha valamiért kifogysz a tisztából, ezért eggyel nagyobb méretet adsz rá. 56-osból 5 h.u. bodynk volt, 4 h.u. rugdalózónk és talán 3 hétig hordta, 62-ből 5+3 body, 8 rugdalózó, itt talán hozta a papírformát és 3 hónaposan nőtte ki, 68 és afelett viszont sokkal több volt mindenből. A 86-ost már egy éve nyúzza, szerintem van vagy 20 bodyja, jó néhány nadrágja, pulcsija stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!