Elviheti a nagyi? Kaphat igy oltast?
Figyelt kérdés
Holnap reggel kellene mennunk a 15-hos oltasra es en tiszta natha lettem de mar a kislanyom is tusszog reggel ota es picit folyik az orra is de nem lazas, nem bagyadt. Ha estere benathasodik o is, akkor kaphat igy holnap oltast? Raadasul menjek en is be nathasan a rendelobe? Nagyon mogorva az orvosunk es egy kedves szava nincs, a gyerek mar akkor uvolt amikor az ajto kozelebe megyunk. Egyszer mikor anyukam elkisert minket es elmert mondani ket mondatot a gyerekrol az orvosnak, az egybol azt kerdezte van-e anyukamon kikapcsolo gomb. Felek hogy azert is beszolna ha nem en vinnem el.2023. jan. 26. 15:04
11/12 anonim válasza:
"Egyszer mikor anyukam elkisert minket es elmert mondani ket mondatot a gyerekrol az orvosnak"
De én nem értem, anyukád ott áll és magyaráz helyetted?
A kommented fele abból áll, hogy anyukám így-úgy, anyukám, anyukám. Egy kicsit nőj már fel, szakadj le anyukádról és ne fossál az orvostól ennyire. Minek vállaltál gyereket, ha te magad is ennyire gyerek vagy még?
12/12 A kérdező kommentje:
Egyaltalan nem vagyok mar gyerek. Azert anyukam igy- anyukam ugy, mert nem nekem szol be az orvos hanem anyukamnak. Es a ket mondat az ket mondatot jelent, megmerte jegyezni hogy milyen edes az unokaja, wow, nagy dolog. Valamint ha nem engem kerdez az orvos a sajat ferjemrol, akkor szerinted kinek kellene valaszolnia? Ha elkiser minket az orvoshoz,mert erdekli hogy mivan az unokajaval es orvos behivja a szobaba velunk egyutt, akkor megis mit kellene tennem? Kizavarni az anyamat csak hogy elmondhassam hogy felnott vagyok mert kizarom az anyamat olyan dolgokbol amik szamomra is fontosak?! Lehet te nem vagy anyam, en 15 eves korom ota apoltam a mozgaskorlatozott, hol MRSA-s, aztan stroke-os majd rakos apamat, mentem utana a dolgoknak, kerestuk a megoldast es hosszu harc utan ennyi volt, nincs apam csak egy teljesen egyedul maradt anyam, akit nagyon is becsulok es aldom az eget hogy meg megelhetek vele dolgokat, ahogy a ferjem is szereti es tiszteli es naponta hivja a sajat csaladjat es szereti az en anyamat is es szerencsere veled ellentetben o kimondottan szereti hogy en is ennyire torodom a csaladommal, nem csak a gyerekemmel es a ferjemmel. Lehet neked mas a normalis, maskepp szocializalodtal, de ugye tudod hogy a gyerek is ugy fog hozzad allni ahogy latja hogy te allsz a sajat szuleidhez, de persze lehet te megelegedsz majd egy otthonnal amibe bedugnak a gyerekeid es aztan majd elik a kis eletuket es semmit nem fog erni amit tettel ertuk, mert hat a felnottseg arrol szol hogy tobbet alig van kozunk azokhoz akikkel minimum 18 evet eltunk egyutt. Koszonom, de egyelore a ferjem, a sogornoim, csaladom es barataim velemenyere adok. Valamint Neked biztos van merszed a vedonovel es a gyerekorvossal is veszekedni ha valami nem tetszik, de egyenlore ok is azok akik keresztbe tehetnek neked ha epp felhuztad oket a beszolasaiddal.
2023. jan. 26. 22:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!