Elvihetem 6 hetesemet egy rövid konferencia előadásra szerintetek?
A babánk nyugodt, csendes, eszik-alszik típus. 4 óránként eszik tápszert, soha nem sírdogál. Sokat járunk el vele, jól viseli a kávézókat is, sok sétálást is, már múzeumban is voltunk vele. Védett az influenza ellen fél éves koráig, ha ez számít.:)
Kb. 20 ember lesz az előadáson, nemzetközi szaktekintély tartja, egyszeri lehetőség számomra a dolog, kb. 45 perces az előadás egyébként.
Két etetés közé bőven belefér az előadás és az oda-vissza út is. Nagyon érdekel, ezzel a témával foglalkozom a disszertációmban.
Kendőben vinném vagy babakocsiban. Szerintetek melyik a praktikusabb az ottlétre?
Arra gondoltam, ha esetleg most először mégis sírna, akkor simán csak hazajönnénk.:) A férjem nem tud szabit kivenni, ő szervezi az előadást, ott lesz ő is. Nagyszülők dolgoznak.
Persze, mennék.
Ha gáz van, kimész vele és ennyi.
Persze, vinném, sőt vittem is sok helyre, most négy hónapos, és már rég nem az alvós-evős típus, de még mindig kibírna ennyit csendesen.
Abban vinném amelyikben kényelmesebben alszik. Ha mégis nyűgösködne, max kijöttök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!