Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 hetesen elvihetem magammal?...

2 hetesen elvihetem magammal? Jobb, ha itthon lesz addig mással?

Figyelt kérdés

Egy ebédre vagyok hivatalos, étterem teraszán lesz. A kislányunk most lett 2 hetes, ez csütörtökön lenne. Eredetileg úgy volt, hogy a férjem itthon marad vele, de közbejött valami, munka miatt elutazik, csak késő délután ér haza. Séták alatt a babakocsiban bealszik, ez kb másfél óra lenne.

Ha nem viszem, anyukám lenne vele itthon. Ismeri, minden nap itt van, vigyáz rá, maximálisan bízom benne, de azért na... Eddig még nem volt nélkülem/nélkülünk, de azért meg nem szeretném hurcolni magammal, hogy nyűglődjön.

Köszönöm a válaszokat!:)

2018. jún. 26. 12:53
 1/7 anonim ***** válasza:
72%

Nem való egy csecsemő ilyen helyre.

Még kétéves sem, nemhogy kéthetes.

2018. jún. 26. 13:03
 2/7 anonim ***** válasza:
88%
Semmiképpen nem vinném
2018. jún. 26. 13:05
 3/7 anonim ***** válasza:
98%
Hát ha anyukád otthon marad vele, akkor miért ne? Épp írtad is, hogy maximálisan bízol benne, mindennap foglalatoskodik a babával, kutya baja nem lesz, nyugodtan menj és érezd jól magad! :)
2018. jún. 26. 13:06
 4/7 anonim ***** válasza:
97%
Nyugodtan bízd anyukádra, semmi baja nem lesz. A babának is és neked is kényelmesebb így.
2018. jún. 26. 13:34
 5/7 anonim ***** válasza:
86%

Nálunk anya vigyázott rá, habár nem volt olyan nyugodt mint én apukaként, de kibírta, sokat tologatta a friss levegőn :)

Amúgy ha kellett 1-2 órára mi is vittük a csöppséget. Kicsit lutri, mert valamikor nagyon jól bírta, valamikor pedig nem. De szép az idő, alapból mennél sétálni, így kell ezt felfogni.

Ha nagyon hivatalos az ebéd, az baj lehet, de ha csak kötetlen beszélgetés, akkor mindenki el lesz a babádtól és neked is jó lesz kicsit kimozdulni. Ha meg kezd nyűgös lenni, hazamentek

2018. jún. 26. 14:10
 6/7 anonim ***** válasza:
94%
Anyukád is felnevelt téged, biztos meg se kottyan neki vigyázni a picurira :)
2018. jún. 26. 18:26
 7/7 anonim ***** válasza:

"biztos meg se kottyan neki vigyázni a picurira"

Azért vicces volt nálunk mikor anya és anyós is elsőnek kiakadt, hogy "uramisten! sír! mit csináljak???"

- első 1 órás vigyázás :)

2018. jún. 27. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!