Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meritek egyedül vinni autóval...

Meritek egyedül vinni autóval 6-8 hetes babátokat?

Figyelt kérdés
Elöl légzsák van az autómban, ezért csak hátra köthetem be a bébihordót. Így viszont nem látom Őt, plusz úgy érzem, nincs eléggé biztonságban, ha nem tudom fogni, vagy legalább a hasára tenni a kezem. Olyan védtelen ott hátul, vagy csak én aggódom túl a dolgot? Mindig meg kell kérni valakit, hogy üljön be mellé, ha pl. vásárolni megyek. Imádnék Vele csavarogni, de nem merek, babakocsival pedig nem tudunk mindent elintézni itt vidéken.
2010. okt. 3. 19:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Mi majdnem mindig kettesben autózunk a babámmal, kb 6 hetes volt, mikor először mentünk. Ő mindig hátul ül, régen hordozóban, most már a gyerekülésben, az anyósülés mögött. Kicsi korától így van, megszokta, hogy én vezetés közben nem foglalkozok vele. Sose volt gond. A lényeg a megszokás.

Szerintem a gyereknek hátul a helye, én soha nem ültetném előre, még ha szabályos is.

Mondjuk amúgy pici volt, addig mindegy volt, de most már szabály nálunk, hogy utazás/autózás közben nincs evés-ivás a kocsiban, nehogy félrenyeljen. Az kéne még, hogy eszeget hátul, félrenyel, én meg nem tudok hirtelen félreállni.

Persze, ha velünk van az apukája, az más, de ez a ritkább.

A lényeg, hogy ne félj, nyugodtan menjetek, a babád meg fogja szokni, hogy nem lát téged, nem olyan védtelen ő ott, és vezetés közben eszedbe se jusson a hasára tenni a kezedet. Vezetés közben vezess, a babádnak semmi baja nem lesz!!!!

2010. okt. 3. 21:24
 12/14 anonim ***** válasza:

Túlaggódod, de ez szerintem normális. Én vittem a fiamat, de utáltam, hogy nem látom, nem tudom mi van vele. Ráadásul az én fiam kb 2 hónaposan elkezdett az autóban ordítani. Amint betettem kb. addig, amíg ki nem vettem. Borzalmas volt. Én nagyon sokáig vártam, mert kb 4-5 hós volt, amikor megvettem a Béka-tükröt. Ezt mindenképpen szerezd be asap. Leköti a babát és látod, mit csinál. Így utólag minden pénzt megér :).

Sokkal nyugodtabb leszel. A hordozót pedig, ha bekötötted, ellenőrizd. Rángasd meg. Ha nem mozdul, akkor biztonságosabb ott a babának, mint neked a vezetőülésen!

Bátorság!

2010. okt. 3. 21:27
 13/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a bátorítást! ez a tükör nagyon jó ötlet, mielőbb beszerzem majd!
2010. okt. 3. 23:26
 14/14 anonim ***** válasza:
Túlaggódod.
2010. okt. 4. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!