Meritek egyedül vinni autóval 6-8 hetes babátokat?
Figyelt kérdés
Elöl légzsák van az autómban, ezért csak hátra köthetem be a bébihordót. Így viszont nem látom Őt, plusz úgy érzem, nincs eléggé biztonságban, ha nem tudom fogni, vagy legalább a hasára tenni a kezem. Olyan védtelen ott hátul, vagy csak én aggódom túl a dolgot? Mindig meg kell kérni valakit, hogy üljön be mellé, ha pl. vásárolni megyek. Imádnék Vele csavarogni, de nem merek, babakocsival pedig nem tudunk mindent elintézni itt vidéken.
Akkor meg azért lesz veszélyben... Tudom, tök hülye vagyok.
2010. okt. 3. 19:46
3/14 anonim válasza:
Nyugodtan menj vele csavarogni. Az ilyen pici babák 1 percen belül elalszanak a kocsiban, legalábbis nálunk így volt. Mi egy faluban lakunk, a város kb. 10 perc kocsival, de vásárolni, mászkálni mindig bementem, bemegyek a városba. Ha elöre nem tudod betenni a hordozót, akkor vegyél a hátsó ülésre tükröt és látod mit csinál a babád.
6 hós kisfiú anyukája
2010. okt. 3. 19:49
4/14 anonim válasza:
Szia! Én mertem, elöl, és kikapcsoltam az anyósülés oldali légzsákot. De hátul is volt, hogy vittem. Persze meg kellett szokni, de sosem volt semmi gond :) Ne aggódj :)
2010. okt. 3. 19:51
5/14 anonim válasza:
elso alkalommal menjetek rovid utra, aztan mindig hosszabbra
az en lanyomnak mindegy, hogy babakocsi, auto, busz vagy vonat, ha megmozdul vele azonnal elalszik :D
2010. okt. 3. 19:53
6/14 anonim válasza:
Én simán vittem volna, ha lett volna akkor olyan autóm (kispolskiba nem tudtam volna hová rakni - hátul nincs biztonsági öv, előre meg nem mertem volna). De nemrég lecseréltük egy olyan autóra, amibe a Tökit is be tudom rakni hátra, és azóta sokat csavargunk.
NE PARÁZZ!!! :)
2010. okt. 3. 19:54
7/14 anonim válasza:
Az én babám 5 hetes volt amikor 40 fokos lázam lett,magamat is alig vonszoltam,nemhogy ellássam őt is...A párom dolgozott.Na levittem a lázam 38ig gyógyszerrel és fürdővel(mellgyulladás)és irány anyáékhoz(100km).Ekkor kényszer volt,azóta meg meg se fordul a fejemben,hogy nem kéne autóznunk.Simán nézelődik,majd elalszik.Már 6 hónapos,és jól tűri az utakat.Hajrá,ha nyűglődik félreállsz és megnyugtatod,de szerintem nem fog! :)
2010. okt. 3. 21:03
8/14 anonim válasza:
Utolsó vok:elől utazik
2010. okt. 3. 21:04
9/14 anonim válasza:
Igen. Nem csak mertem, muszáj is volt.
A gyerek is élvezte és élvezi a mai napig az autót.
Ki kell kapcsoltatni a légzsákot és akkor lehet előre is rakni a hordozót.
2010. okt. 3. 21:21
10/14 anonim válasza:
Én vettem hátsó ülésre szerelhető tükröt, így a visszapillantóból látom a babát. Így sokkal nyugodtabb vagyok, mert mindig látom, hogy mit csinál.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!