Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisfiam az egy kezemet fogva...

Kisfiam az egy kezemet fogva megy ezerrel. Sajnos nem mer egyedül menni. Viszont a hátam majd leszakad. Meddig tart ez az errel pörgős menni akarok mindenfele állapot?

Figyelt kérdés
2023. jan. 23. 20:16
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
47%

Ne erolkodj mar, b+

Sok minden mas volt 30 éve, amit mar okosabb fejjel máshogy javasolnak a szakemberek. Elj a multban, ha olyan jo volt!

De a teny meg teny marad, hatraltat, egyensuly nem ugyanugy fejlodik.

2023. jan. 25. 09:15
 32/38 anonim ***** válasza:
55%
Milyen jó, hogy végig olvastad, "b+". Vegyél vissza az arcodból, mert én sem írtam veled így csezd meg... ha olvastad volna, direkt leírtam példának a keresztgyerekem is, az nincs 10 éve se, meg direkt nem az ajánlásokkal jöttem, meg a többi ilyennel, hanem szimpla tényekkel. De mondok frissebbet, a most másfél éves (unokatesóm fia) kezét is megfogják, mégis megtanult járni időben, nem is értem, hogy lehet ez ... de nyugodtan vergődj tovább, mert itt egyedül te vagy beidegesedve, de már kezd vicces lenni...
2023. jan. 25. 09:45
 33/38 anonim ***** válasza:
78%

A bébikomp se tette tönkre mindenki életét, mégis káros a mozgásfejlődésre.

A bugyikengurutól se ugrik ki mindenki csípője, mégis a megfelelő csípőtartást biztosító hordozóeszközök ajánlottak csak jó szívvel.

A 31-esnek stílustól függetlenül igaza van.

Bizonyos dolgokat nem lehet úgy ajánlgatni, hogy "nekünk se okozott gondot", mert statisztikai szinten meg igen.

Gyógytornászként nem ajánlom. Ha valaki mindenáron vezetgetni akarja a gyerekét, akkor guggoljon elé és max. úgy fogja meg a kezét, a gyerek vállmagassagánál alacsonyabban.

2023. jan. 25. 11:50
 34/38 anonim ***** válasza:
55%
33, tehát nem a kézfogás az alapvető, de a 31es azt kántálja, hogy egyáltalán ne fogják neki. Mutass kérlek ilyen statisztikát, mert körülöttem mindenki így nőtt fel, de senkinek sincs semmi baja. Nyilván úgy fogták a kezünk mondjuk, ahogy te is írod, nem felemelt karral voltunk...
2023. jan. 25. 12:19
 35/38 A kérdező kommentje:
Olyan dévényeshez járok aki 3000 ft-ot kér! Tehát olcsó és nem lehúzza az embert. Mindig ő kérdi mikor akarunk menni, nem nyomja, hogy mindenképpen menjünk.
2023. jan. 25. 12:25
 36/38 anonim ***** válasza:
82%

35, egy jó gyógytornász ingyen se kezel kívánság szerint.

Neurológiai véleményt kér, aszerint kezelési tervet készít, nem úgy kezel, hogy "jöttök ha kedvetek tartja", mert úgy nem lehet eredményt elérni. Olyan mond csak ilyet, aki tudja, hogy egyáltalán nincs szükség semmilyen kezelésre.

2023. jan. 25. 17:27
 37/38 A kérdező kommentje:
Nem látott neurológiai eredetű problémát a fiamnál, és még azt mondta van ideje elindulni, ezért nem erőlteti. Szerintem ez tök korrekt.
2023. jan. 25. 19:20
 38/38 anonim ***** válasza:
100%

Az elindulast soha nem erőltetjük.

Ha nincs probléma, bármilyen izomtónuszavar, nem kezelgetjük szülői kérésre sem a gyereket. Ez alap.

2023. jan. 25. 19:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!