Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisfiam az egy kezemet fogva...

Kisfiam az egy kezemet fogva megy ezerrel. Sajnos nem mer egyedül menni. Viszont a hátam majd leszakad. Meddig tart ez az errel pörgős menni akarok mindenfele állapot?

Figyelt kérdés
2023. jan. 23. 20:16
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
32%

8: Akkor nyúl az anyja kezéért, ha már vezetgette. Magától nem tudja. Ha nincs megmutatva neki, hogy így is lehet, akkor nem fogja kérni.

És igen, jelen pillanatban az lenne az optimális, ha nem adná a kezét, csak bíztatná.

2023. jan. 24. 07:21
 12/38 anonim ***** válasza:
37%

"akkor ő fordítson neki hátat."

Ha a csecsemő cuppog az apja kezében lévő sör után, nyúl érte kéri és te nem adsz. Azzal is hátat fordítasz?

Ugyanaz.

A gyerek érdeke, hogy ne vezetgessék.

Pont az a szülő árt neki, aki megteszi.

2023. jan. 24. 07:24
 13/38 anonim ***** válasza:
38%

"A gyerek érdeke, hogy ne vezetgessék.

Pont az a szülő árt neki, aki megteszi."

Ti normálisak vagytok amúgy?

Inkább tárgyakba kapaszkodjon? Mert ha nem segítesz neki, akkor azt fogja csinálni... de legalább megtanulja, hogy a szülőre nem számíthat...

2023. jan. 24. 07:51
 14/38 anonim ***** válasza:
20%
Nem kell neki megmutatni, ennyire egyszerű. A tárgyak, mint kanapé, szekrény, stabilak. Nem befolyásolják az egyensúly kialakulását. Aki vezetgeti, az folyamatosan korrigálja, ha el akar esni, megtartja és igen, ezek mind hátráltatják, hogy saját maga tanulja meg kiegyensúlyozni a testét. És nem fogja ettől azt érezni, hogy a szülőjére nem számíthat. A szülőnek nem feladata megtanítani járni. A szülőnek az a feladata, hogy mellette legyen. De ne helyette csinálja (jelen esetben az egyensúlyozást).
2023. jan. 24. 08:19
 15/38 anonim ***** válasza:
36%

"Ti normálisak vagytok amúgy?"

Ezt tőled kellene kérdezni.

"Inkább tárgyakba kapaszkodjon?"

Igen, tudod AZ a normális. Akármelyik gyógytornászt, neurológust, konduktort kérdezed, ezt fogja válaszolni, de okoskodj meg pontozz csak! ;)

2023. jan. 24. 08:20
 16/38 anonim ***** válasza:
20%

Édes jó isten.. 13#

Te nagyon buta vagy.. 🤦‍♀️

2023. jan. 24. 08:22
 17/38 anonim ***** válasza:
15%

Köszi a lepontozást. Tudjátok, az a vicces, hogy szerintem egyedül én voltam az, aki zömében kisgyerekekkel foglalkozó, de legalábbis gyógytornászként adtam tanácsot 😂

2023. jan. 24. 10:13
 18/38 anonim ***** válasza:
19%
Az a baj, hogy itt nem én vagyok a buta... nem mondtam, hogy helyette kell csinálni bármit, de nehogy már ne foghassa a kezem, ha éppen azt szeretné... nem kell felhúzni, hanem csak engedni, hogy belém kapaszkodjon,semmivel sem másabb, mintha a szekrényt fogná, de legalább nem ránt magára semmit...
2023. jan. 24. 10:28
 19/38 anonim ***** válasza:
0%
Pedig tök más ha a kezét fogod, mintha ő a szekrényt. Egyébként meg el kell pakolni, hogy ne rántson magára semmit. És foghatja a kezed, ha már azt nem azért teszi, mert anélkül nem megy.
2023. jan. 24. 11:12
 20/38 anonim ***** válasza:
18%

6-os, te sem siettel elore a sorban mikor az eszt osztottak 😂

Fogja a kezet es ugy megy = vezetgeti

2023. jan. 24. 11:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!