Kisfiam az egy kezemet fogva megy ezerrel. Sajnos nem mer egyedül menni. Viszont a hátam majd leszakad. Meddig tart ez az errel pörgős menni akarok mindenfele állapot?
A dévényes ma azt mondta, hogy ha ő maga kéri, hogy biztonságban legyen az nem a járás erőltetése.
Elesett, most újra kell a bátorság.
"Érdekes, az én gyerekem sosem kérte a kezünk, .."
Egyrészről, minden gyerek más, másrészt, ha sose fogtad a kezét, jó, hogy nem kéri, mikor nem tudja, hogy lehet olyan is...
Szerencsétlen gyerek, de mindegy. Mástéren bele sem merek gondolni inkább...
Persze, hogy a Devenyes ezt mondja. Fizetsz neki, mi ?
Na, ha nem lesz problema, nem mesz, es kevesebb penze lesz.
Ha mesz hozza, tobb.
"ha ő maga kéri, hogy biztonságban legyen az nem a járás erőltetése"
Micsoda megfogalmazás!
Valóban nem a járás erőltetése, hanem az önálló járás HÁTRÁLTATÁSA. ;)
"Valóban nem a járás erőltetése, hanem az önálló járás HÁTRÁLTATÁSA. ;)"
Milyen érdekes... anno 30 éve anyám nekem is megfogta a kezem mikor igényeltem, 2 bátyámnak előtte 9-11 évvel szintén. 7 éve pedig a keresztlányomnak az anyja, mégis mindannyian rendesen megtanultunk járni és nem ment lassabban ettől. Sőt, a keresztleányom mikor önállóan alig tudott jönni, ide jött hozzám, úgy kaptam el, még sem fogtam vele vissza. :) de fura... mi lehet mutánsok vagyunk akkor....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!