Újszülöttel lehet vizet itatni? Nem lesz baja?
Figyelt kérdés
2023. jan. 14. 21:01
1/10 anonim válasza:
Miért inna vizet??
Anyatej vagy tápszer nincs? Egyik sincs?
2/10 anonim válasza:
De miért kéne vele vizet itatni?
3/10 anonim válasza:
Főleg télen? Nyáron még megértem, ha valaki úgy érzi jól magát, de télen? Az anyatej/tápszer 90% is vízből van, teljesen felesleges neki adni még extrában.
Amúgy baja konkrétan szerintem nem lesz tőle, de jót sem tesz neki feltétlenül. Ha annyira nagyon újszülött, akkor simán kimoshatja a pocakjából a jó bacikat, amiket az anyatejjel/tápszerrel bevitt, de még nem tudtak rendesen megtelepedni, és ettől lehetnek simán hasfájós tünetei meg hasmenése meg ilyenek.
4/10 anonim válasza:
Cseresznyényi gyomra megtelik vízzel,és nem fog enni!
5/10 anonim válasza:
Nem kell! Anyatej, vagy tápszer! Más folyadék nem kell neki
6/10 anonim válasza:
Aprilisi a fiam,meg nyaron sem adtam neki vizet.eloszor 6 hobaposan kapott vizet amikor elkezstuk a hozzataplalast..egy csecsemonek eleg az anyatej vagy a tap..
7/10 anonim válasza:
Ha van elég anyatej, felesleges.
8/10 anonim válasza:
7! Ha nincs elég anyatej,akkor is! Akkor pótolni kell tápszerrel. De a víz megtölti a gyomrát,és nem fog enni!
9/10 anonim válasza:
Engem anyósék minden áron meg akartak győzni, hogy ők is ugyanúgy szomjaznak már ilyenkor.. hát örülök, hogy kitartottam a saját ösztöneim mellett és nem adtam neki..
10/10 anonim válasza:
Olvastam olyat is, hogy a túl sok víz megterheli a veséjét és akár halálos is lehet a kicsi számára, mert nem tudja kiválasztani megfelelően még. Nyilván nem 1-1 kortyokról van itt szó, de az biztos, hogy szüksége nincs rá a babának akkor sem. Anyatej vagy tápszer, ahogy írták már annak amúgy is a nagyobb százaléka víz, nem kell még emellé semmilyen extra folyadék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!