Felénk 32 fok volt ma pl. Lakásban sincsen sokkal hűvösebb. A tetőtérben ahol a hálónk van ott délutánra simán van 30 fok.(éjszaka itt aludna velünk egy bölcsőben) Éjfél után ahogy kint hűl le a levegő úgy hűl le a szoba is (kivéve ha eső miatt bekell csukni az ablakokat) lennt a nappaliba ahol a kiságya van ott jobb idő van de éjszakára nem szeretném olyan messze tudni magamtól.
Elsősorban olyanok tapasztalata érdekelne ahol nincsen klíma.
2022. jún. 20. 21:05
1/5 anonim válasza:
Igaz nekünk már nem újszülött volt, hanem 2-3 hónapos mikor ilyen melegek voltak, nem tűrte jól, nem aludt jól, nyűgös volt. Be kellett szereznünk egy mobil klímát, nem saját lakás volt, és természetesen nem abban a helyiségben volt, ahol a kicsi, kb 25 fokra hűtötte le a szobát, ahol aludtunk.
2022. jún. 20. 21:12
2/5 anonim válasza:
A hasadban 37 fok körül van. Hozzá van szokva, őt ez nem fogja meglepni.
2022. jún. 20. 21:18
3/5 anonim válasza:
Az én kisfiam nagyon szenved napközben a melegtől. 1 óránál többet nem tud aludni azt se nyugodtan, inkább kevesebbet, de közben olyan fáradt hogy belealszik a szopizásba. Ebben az ördögi körben telnek a napjaink, ráadásul szerintem már a 6 hetes növekedési ugrás is bekavar.
Egyelőre úgy tűnik legalább éjszaka tud aludni, le is kopogom gyorsan.
Off: ahol van klíma, ott hogyan használjátok csecsemő mellett?
2022. jún. 20. 21:27
4/5 anonim válasza:
3as nálunk a folyosón van a klíma és bemegy a 2 szobába a hideg pont kellemesen. Egyébként az én babám is nagyon rosszul aludt, amíg nem volt.
2022. jún. 20. 21:53
5/5 anonim válasza:
Nálunk nyáron 37-40 fok a panel, ha megy a mobil klíma lemegy 30ig a szobájában. Az volt az óriasi mázli, hogy télen született, mert az első három hónapban vörös fejjel ordított ha 23 fok fölé ment a hőmérséklet. Aztán megszokta, most vígan alszik 28 fokban is. Baratnőm gyereke az első fél évben három réteg ruhában is vacogott a 24-25 fokra fűtött lakásban. Fürdetésnél szabályosan elkékült a szája ha levetkőztették. Gyerekfüggő.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!