15 hónap korkülönbség tapasztalatok?
Egyik volt kolléganőmnél érkeztek ilyen kis korkülönbséggel a gyerekek. Talán 16 hónap volt. Néha beszéltünk telefonon, de nagyon nem volt neki könnyű. A férje nagyon sokat dolgozott + gyakran utaznia is kellett munka miatt. Szóval gyakran volt egyedül a két gyerekkel. Karácsony előtt véletlen összefutottunk, mostmár a kicsi másfél éves és azt mondta, hogy egy év után lett könnyebb.
2023. jan. 12. 13:21
Bátrak vagytok csajok.
El se tudom képzelni mi lenne velem, ha most a 11 hónapos mellett lennék terhes.
2 kicsiről gondoskodni meg pfff.f...
Baba mama csoportokban szoktak segítséget kérni az anyukák, teljesen kivannak idegileg, fizikailag, mindenhogy. Ordítanak a gyerekekkel, idegbetegek, hajnalban főznek, 4-5 órákat alszanak 3-4 részletben, virrasztásokkal.
Azt se tudom, hogy a lépcsőn hogyan vinnék le 2 gyereket. Megszakadás nélkül sehogy.
Mindenképp érdemes lenne bébiszitteren is elgondolkozni, mert brutális 2 kicsivel.
2023. jan. 12. 15:59
13/18 A kérdező kommentje:
A férjem szerencsére itthonról dolgozik és bármikor segít, amikor kérem. Én éjszaka főzök, 3-4x kelek, 4-5 órát alszom, hátha ennél nem tud sokkal nehezebb lenni két gyerekkel sem. :D De ez a kicsi pocok a leggyönyörűbb, legédesebb teremtés a világon, ha túlélem a következő pár évet, akkor biztosan megéri. :)
Na ezt amit most csinálsz szorozd meg kettővel és harmadold el az alvást.
2023. jan. 12. 23:14
Gyerek függő és segítség függő!!! Nálunk tesóm és én köztem van ennyi. Tesóm egy angyal volt, meg nagyszülök sokat segítettek. Mindketten éjjel alvósok voltunk, anya szerint nem olyan nehéz mint az én egy gyerekemmel :D
2023. szept. 2. 13:45
2023. szept. 2. 14:58
17/18 A kérdező kommentje:
Minden órás terhes vagyok, úgyhogy tapasztalatom még nincs, de a nagylányom ugyanolyan nehéz eset, mint januárban volt. :D Ma éjjel 3 órát tudtam aludni tőle, 2 és 6 között csak perceket aludt, fogalmam sincs miért. Majd update-elek, hogy milyen újszülöttel, ha érdekel. Ha csütörtökig nem születik meg, inditani kell, úgyhogy nem sokára 2 babás leszek. :)
A testvér érkezése miatt is lehet!
Érzi és látja a változásokat, már a terhesség vége felé sem ugyanúgy mennek a dolgok, mint előtte.
Ez nagyon megzavarhatja a kis lelkét és okozhat alvási nehézségeket!
Ha megszületik a kicsi, akkor számítani kell rá, hogy teljesen megzavarodik a nagy, és nehezen lehet majd kezelni.
Úgyhogy kitartást és erőt a kívánok a két picihez 😁👍
Ha tudsz, írja majd helyzetjelentést, én kíváncsi vagyok 🤗
2023. szept. 3. 09:27
További kérdések: