Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Érdemes inhalátort venni?

Érdemes inhalátort venni?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor milyet? Egy éves a gyermek. Légúti megbetegedésnél ti hasznát vettétek?
2023. jan. 9. 14:26
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Amióta használunk, kevesebb a megbetegedés és enyhébb lefolyású. Mindeképp olyat érdemes, amibe tudsz Salvus vizet tölteni. A másik amit még érdemes, a hidegpárásító.
2023. jan. 9. 14:29
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk van. Biztosan nagyon jó, használnánk is, de a 2,5 éves lányom nem hajlandó a közelébe sem menni sajnos. Ettől függetlenül szerintem érdemes volt venni, később biztosan hasznos lesz.
2023. jan. 9. 14:30
 3/10 anonim ***** válasza:
2. vagyok. A hidegpárásító tényleg hasznos, azt használjuk.
2023. jan. 9. 14:31
 4/10 anonim ***** válasza:
Omron van nekünk, kompresszoros ès szuper jò, hatèkony kb 70 euroba került! SALVUS vìzzel, Yabro-val, esetleg Ambrobenne-el lehet otthon is inhalálni. Itt Szlovákiában ia ezeket adták anno a fiamnak. Beszereztünk egyet, amint náthás, használjuk. A hálòszobában pesig Lidl-ből rendeltem ultrahangos hidegpárásìtòt. Ha náthás, használjuk èjjelre, jobban alszik.
2023. jan. 9. 14:32
 5/10 anonim ***** válasza:
72%
2: nálunk nagyjából 0 képernyőidő van, viszont inhalálás közben nézhet mesét. Általában 2 Bori epizód inhalálva majd egy anélkül. De tény, hogy az elején nehéz volt eljutni oda, hogy a ordítás nélkül ráadjuk a maszkot. Azóta viszont már tudja mi a menetrend.
2023. jan. 9. 14:57
 6/10 anonim ***** válasza:
52%

7 hónapos a fiam. 6 hónaposan náthás lett, akkor vettünk. Amúgy is akartunk. Azóta már használtuk máskor is, sőt, a 11 éves nagylány is használta múltkor, amikor beteg lett.

Mondjuk mázlim van, a kicsi is simán elviseli.

Olyat érdemes venni, amibe Salvus vizet lehet tenni. Van ultrahangos vagy kompresszoros. Az előbbi drágább, de nincs igazán hangja. A kompresszoros olcsóbb, de hangosabb.

2023. jan. 9. 15:40
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Akkor veszünk :)
2023. jan. 9. 16:20
 8/10 anonim ***** válasza:
45%
Nekünk nem használt semmit. De akinél "használ" nem értem hogyan méri. Mondjuk beteg 6 napig, nem tudjuk, hogy több napig lenne beteg ha nem használna párásítót, inhalatort.
2023. jan. 9. 17:16
 9/10 anonim ***** válasza:
Sosem volt, de nem is volt meg beteg a fiam, kisebb megfazast 1-2 nap alatt tulveszeli mindenfele inhalator nelkul. Iskolas.
2023. jan. 9. 17:34
 10/10 anonim ***** válasza:
53%
8: konkrétan amióta (szeptember) hideg párásítót használunk, jobban alszik. Ez mérhető, mert én is jobban alszom ezáltal. És szeptember és december között végig járt bölcsibe. Ezen kívül az inhalátort hatékonyságát onnan látom, hogy eddig a kis megfázások mindig eszkalálódtak. Most meg sokkal enyhébbek.
2023. jan. 9. 22:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!