Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy lehet így leforrázni egy...

Hogy lehet így leforrázni egy babát?

Figyelt kérdés

[link]

Lehet, hogy csak egyszer merítették bele, de már az is sok volt.

2023. jan. 3. 15:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/78 anonim ***** válasza:
90%

Túlreagáljuk egy gyerek halálát??

Biztos, hogy troll vagy.

2023. jan. 3. 19:10
 42/78 A kérdező kommentje:
Nem azt, hanem a putri dolgot.
2023. jan. 3. 19:11
 43/78 anonim ***** válasza:
91%
24es vagyok, de senki nem reagálta túl. Putri? Az. Jóindulattal sem lehet lakásnak nevezni azt, ahol éltek azzal a 6 gyerekkel. Egyik helyen a plafon omlik a gyerekre, a nevelőszülőknél meg halálra forráznak egy csecsemőt, minek hívja bárki is ezt, ha nem putris körülményeknek? Mennyi eszének kell valakinek lennie, hogy ott van 6 kisgyerek és nem figyelnek arra, hogy ne forróvízbe tegyék? Még az is hihetőbb lenne, hogy vitte a vizet a kádhoz, megbotlott és ráborult az ott mászó kicsire... Olyan nincs, hogy véletlen forróvízbe teszed.
2023. jan. 3. 19:55
 44/78 anonim ***** válasza:
95%
Mert ennyi eszük van, és azt hiszik másoknsk is, hogy elhiszik ezt a mesét.
2023. jan. 3. 20:07
 45/78 A kérdező kommentje:
Többet lehet tudni az esetről: [link]
2023. jan. 3. 20:11
 46/78 anonim ***** válasza:
100%

"A nevelőszülei szerint a fürdővíztől bepirult a kicsi bőre, de azt hitték, nem nagy a gond, ezért megetették, majd lefektették aludni. Csak másnap reggel észlelték, hogy elhunyt."

Mit is írtam pár oldallal ezelőtt, látatlanban? Pont ezt. Hogy elsumákolták, és úgy tettek, mintha mi sem történt volna.

Ilyen emberekre HATÓSÁG bízott gyereket. Elképesztő.

2023. jan. 3. 20:16
 47/78 anonim ***** válasza:
83%

"A kis Attila édesanyja csupán napokkal később tudta meg, mi történt a gyermekével."

Ez az édesanyáról is sokat elmond. Szerintetek milyen anya lehet, aki a 10 hónapos gyerekét nem látogatja meg, nem is telefonál utána napokig? Mert egy dolog, hogy kiemelték a családból, látogatni, kapcsolattartani joga lett volna. De b***ott rá. Mert ahhoz meg kellett volna mozdulni.

2023. jan. 3. 20:18
 48/78 anonim ***** válasza:
96%
46-os azt se felejsd ki, hogy eleinte állítólag normális volt a víz, aztán elkezdett melegedni... A víz már csak ilyen, szobahőmérsékleten elkezd magától melegedni. Remélem kifognak egy tökös bírót aki még ezt is rávarrja a gondatlanságra, hogy hazudik mint a vízfolyás! Mert a hazugsághoz is kell ám ész, ostobák belebuknak pár mondat után.
2023. jan. 3. 20:20
 49/78 anonim ***** válasza:
92%

"A nevelőapa állítása szerint amikor megkezdte a fürdetést, a fürdővíz normál hőmérsékletű volt, menet közben azonban forróbb lett."

A fizika törvényeire is rácáfolt a víz? Én hülye, úgy tudtam, a fürdővíz kihűl, nem pedig állásában melegszik tovább.

Vagy ezek valami fémlavórban fürdették, amit pl. egy sparheltre tettek? Mert egyetlen logikus magyarázat ez lehetne arra, hogy a víz tovább melegedett.

2023. jan. 3. 20:21
 50/78 anonim ***** válasza:
85%

Ja, közben látom, pont írtad, amit én is észleltem közben.

Meg sem kéne lepődnöm. Ezek ilyenek. A szülők is, a rokonaik is.

2023. jan. 3. 20:22
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!