Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy lehet így leforrázni egy...

Hogy lehet így leforrázni egy babát?

Figyelt kérdés

[link]

Lehet, hogy csak egyszer merítették bele, de már az is sok volt.

2023. jan. 3. 15:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/78 anonim ***** válasza:
100%
Kizárt dolog.
2023. jan. 3. 15:52
 12/78 anonim ***** válasza:
89%
A szomszédos faluban laknak ezek az elvetemültek. Nem akartam elhinni, amikor olvastam. Hogy figyelnek ezek a gyerekekre? Sehogy...
2023. jan. 3. 16:03
 13/78 anonim válasza:
92%
Mondanám, hogy ezek állatok, de az sértés lenne az állatokra nézve. Valószínűleg az agyi szintjük megragadt anno egy amőba szintjén. A kisbabát nagyon sajnálom..
2023. jan. 3. 16:17
 14/78 anonim ***** válasza:
95%
Szegény kicsi. Őket is megfurdetnem egy ilyen vízben ,csak úgy véletlenül
2023. jan. 3. 16:19
 15/78 anonim ***** válasza:
93%

De, azt ítélünk meg, akit akarunk. Írhatod, hogy emberek, persze azok, de akkor is kb. az állatok szintjén vannak, nézd meg a cikkben a putris, koszos házat, ahova a szülők vállaltak a semmire 6 gyereket, és ahol a család olyan hülye, hogy kvázi megölnek egy csecsemőt gondatlanságból.

Nyilván nem telt áramra/bojlerre, ezért felforralták a fürdővizet, aztán Isten tudja, mi történt...

2023. jan. 3. 16:26
 16/78 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem ez nem gondatlanság, direkt meg akarták ölni, a kezével érzi az ember milyen meleg a víz és a csecsemő is elkezd ordítani, ahogy hozzáér a víz, nem tudom elképzelni, hogy ez véletlen megtörténhet.
2023. jan. 3. 16:38
 17/78 anonim ***** válasza:
38%

Én nem hiszem, hogy direkt megakarták volna ölni, miért akarnak bármelyikük börtönbe menni?

Egyszerűen el tudom képzelni, hogy annyira hülyék, hogy nem is ellenőrízték mennyire hűlt ki a víz.

2023. jan. 3. 16:40
 18/78 anonim ***** válasza:
94%

Putriban élnek, nincs egy normális bútoruk, de a kislány kézen ott a műköröm, az nagyon fontos.

A kérdésre a válasz pedig az, hogy nem lehet így megfürdetni egy gyereket. Valószínűleg hisztizett, vagy szerintük nem jól csinált valamit és idegességében belecsapta a vízbe a kicsit...

Én ezt tudom elképzelni, mert máskülönben nem létezik, hogy nem érezte mennyire meleg a víz.

2023. jan. 3. 16:42
 19/78 anonim ***** válasza:
58%

Lehet az is, hogy nem a szulok voltak, hanem az egyik nagyobb gyerek felekenysegbol vagy szimpla gonoszsagbol direkt csinalta...

Van ilyen.

Nyilvan ehhez az kell, hogy a szulok ne figyeljenek a gyerekekre, dehat naluk ez alap, hogy a gyerek majd felneveli magat az utcan, szarnak is ok bele, hogy hol vannak meg mit csinalnak.

2023. jan. 3. 16:45
 20/78 anonim ***** válasza:
97%
Remélem a sitten elintézik a felelőst. Szegény kisbaba, istenem.
2023. jan. 3. 16:45
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!