Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy lehet így leforrázni egy...

Hogy lehet így leforrázni egy babát?

Figyelt kérdés

[link]

Lehet, hogy csak egyszer merítették bele, de már az is sok volt.

2023. jan. 3. 15:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/78 anonim ***** válasza:
93%

Sajnos vannak ilyen állatok.

Amúgy náluk valamiért szokás kikezdeni egy gyereket a sok közül.

Most volt nemrég a hír, hogy meghalt egy kisfiú, mert nem vitték orvoshoz, azt hiszem tüdőgyulladásban, és hogy amúgyis kínozták.

Meg régebben volt egy, hogy egy ilyen "családnál" meghalt egy kisfiú, olyanokat csináltak, hogy a tűzhelyen égették a kezét, kint aludt a kutyákkal, pocsolyából ivott, és a boncoláskor a gyomrában cigi csikket, meg ehhez hasonlókat találtak.

Elnézést, ha felkavaró, de ezek tények sajnos...

Szóval bármire képes az "ember", vagy annak csúfolt lény.

Úgyhogy tükörsimán el tudom képzelni a szándékosságot, ez meg csak ilyen szánalmas mentegetőzés, hogy jájjj csak fürdetni akartuk (mintha amúgyis az napi rutin lenne náluk...).

2023. jan. 3. 16:52
 22/78 anonim ***** válasza:
97%

Ide hogy engedi haza a védőnő a 6. gyereket? Minek ide 6 gyerek? Vagy egy is?

Megy itt a nyomatás, hogy szülni szülni... tessék, ide putriba nagyon érdemes.

2023. jan. 3. 17:10
 23/78 anonim ***** válasza:
88%

Bár nem ismerjük a részleteket, de ezt a fajtát ismerve el tudom képzelni, hogy mikor észlelték, hogy baj van, akkor sem hívtak rögtön mentőt.

Vagy ha igen, és mégis belehalt, mennyire lehetett forró az a víz?

2023. jan. 3. 17:17
 24/78 anonim ***** válasza:
93%
Egy csecsemőnek ha 10-15%a 2fokon égett,forrázott már kaphat sokkot vagy ha mondjuk az 50%a elsőfokon megég (és meghalhat, ha nem sokktalanítjak), mert a csecsemők vízháztartása, testarány eloszlása stb stb más, mint egy felnőtté. De: olyan nincs, hogy nem veszem észre, hogy forró a fürdővíz! Akkor sem ha gázon melegíti, mert ahogy beleönti a hideget és elkeveri már érzi mennyire meleg. Kellett 2 napig így fürdenünk amikor tönkrement a vízmelegítö, annyira senki sem lehet ostoba, hogy abba a vízbe beletegyen gyereket. Inkább ráborulhatott valamiből a forróvíz...
2023. jan. 3. 17:52
 25/78 anonim ***** válasza:
85%
Nem merem megnyitni...szegény baba...:(
2023. jan. 3. 17:54
 26/78 anonim ***** válasza:
96%

Valószínűleg tűzhelyen melegítették a vizet, és nem öntöttek hozzá elég hideget. Ez nem gazdagsàg kèrdèse, hanem hanyagsàg. Fürödtem sokat olyan helyen, ahol nem volt fürdőszoba, egyszerűen vigyàzni kell mennyi forrót önt a lavórba vagy kàdba az ember. Vagy lehet, hogy túl hideg volt a víz, és fürdés közben öntöttek még hozzà.

Mindenképpen megbocsàthatatlan, mindenkèppen elkerülhető lett volna, ha az eszüket hasznàljàk, de egyàltalàn nem hihetetlen.

Helyi guermekvédelemnek meg ,,gratula", hogy ilyen családhoz adta ki a gyereket. Inkàbb akkor hagytàk volna a szüleivel, mèg ma is èlhetne.

2023. jan. 3. 18:06
 27/78 anonim ***** válasza:
81%
Most néztem a tényekben. Undorító, retkes, putris. A méhét is kivetetném hogy többet ne szüljön. Sajnálom de nekem dühömben ez jut eszembe. Remélem ezt is felelősségre vonják, nem csak a nevelőszülőket.
2023. jan. 3. 18:07
 28/78 anonim ***** válasza:
28%
Utlsó azt ugye vágod, hogy azon kívül, hogy nulla intelligenciával rendelkezel. A tényekbe a gyerek anyja volt, a gyerekkel a baleset pedig nevelőszülőknél történt.
2023. jan. 3. 18:11
 29/78 anonim ***** válasza:
79%
Azért írtam amit írtam mert ellik felelőtlenül a nyomorba a tetves családi pótlékra. Tudom hogy az anyja volt. Nem volt még tán 25 éves se,nesze neked 6 gyerek. Szegény baba, nyugodjon békében.
2023. jan. 3. 18:21
 30/78 A kérdező kommentje:
Forrnak az indulatok bennetek, úgy veszem észre. Elfogadóbbnak kellene lenni.
2023. jan. 3. 18:24
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!