Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy lehet így leforrázni egy...

Hogy lehet így leforrázni egy babát?

Figyelt kérdés

[link]

Lehet, hogy csak egyszer merítették bele, de már az is sok volt.

2023. jan. 3. 15:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/78 anonim ***** válasza:
93%
A kérdésed merő provokáció.
2023. jan. 3. 18:29
 32/78 anonim ***** válasza:
93%
Elfogadóbbnak?! Komolyan? 6 gyereket (illetve már csak 5-öt 🖤) tartanak teljes nyomorban! Hogy lehet ezt elfogadni? Gondolkodj már!!!
2023. jan. 3. 18:35
 33/78 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, hogy másokkal szemben elfogadóbbnak.
2023. jan. 3. 18:37
 34/78 anonim ***** válasza:
97%
Sok mindennel szemben tudok elfogadó lenni. De a putriba ellőkkel nem. Töröljétek már ezt a provokatív szemetet.
2023. jan. 3. 18:43
 35/78 anonim ***** válasza:
95%
Már írtam az elején is, hogy megint troll.
2023. jan. 3. 18:48
 36/78 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem trollkodom, csupán feltettem egy kérdést, mert nem tudom elképzelni, hogyan lehet így leforrázni egy gyereket. Közben pedig azt mertem írni, hogy legyetek elfogadóbbak, nem kell egyből azzal jönni, hogy putri, stb. Ez akkora bűn?
2023. jan. 3. 18:51
 37/78 anonim ***** válasza:
93%

A munkámból kifolyólag a szükségesnél gyakrabban beszélek ilyenekkel. Az mese habbal, hogy ezeknek a gyerekek a mindenük.

Úgy tartják őket, ahogy az állatokat sem szabadna. Ha valami történik, felelősségvállalás nulla. Tagadnak a végsőkig, ha valami rosszat tesznek a gyerekükkel. Olyan sztorikat hallottam a saját fülemmel, hogy nehéz, sőt lehetetlen őket empátiával kezelni.

2023. jan. 3. 18:55
 38/78 anonim ***** válasza:
91%

"Egyáltalán nem trollkodom, csupán feltettem egy kérdést, mert nem tudom elképzelni, hogyan lehet így leforrázni egy gyereket. Közben pedig azt mertem írni, hogy legyetek elfogadóbbak, nem kell egyből azzal jönni, hogy putri, stb. Ez akkora bűn?"

Miért, szerinted mi a putri, ha az, ahol ez a család élt, nem az?

Igen, feltetted a kérdést, hogy lehet leforrázni. Erre nem lehet olyan választ adni, ami kicsit is mentség lehetne a nevelőszülőkre nézve.

Mert ha nem direkt akarták megölni, akkor tényleg egy baromállat szintjén sincsenek, mert épeszű lény olyat nem csinál, hogy nem nyúl előtte bele a vízbe, hogy lássa, mibe teszi a babát.

Még a macskám is ellenőrzi a frissen elérakott ivóvizét a mancsával, mielőtt beleinna. Nekik ennyi eszük sem volt.

2023. jan. 3. 18:59
 39/78 anonim ***** válasza:
95%
Ahol rájuk szakad a plafon és így néz ki az putri, igen. És lehet itt nyomni, hogy szeretet kell, nem, pénz kell a gyerekhez, nem sírni a facen hogy nincs mit enni.
2023. jan. 3. 19:05
 40/78 A kérdező kommentje:

Túlreagáljátok.

2023. jan. 3. 19:07
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!