Lehet baj a kutyanyáltól? Ma másfél éves kisfiammal egy olyan társaságban voltunk, ahol a “kinti,benti” a kutyák. Szintén van gyerkőcük, a gyereknek minden játékát megrágják, játszanak vele. A Kisfiam is játszott azokkal a játékokkal,
Figyelt kérdés
néha a szájába is vette…. Nem vitatni akarom, hogy jó vagy eossz dolog ez, burokban sem nevelem, de még ilyen nem történt velünk és aggódom, hogy valami baja lesz.2022. dec. 31. 21:41
11/19 anonim válasza:
Nekem állandó herpeszem van, ha idegen kutyával érintkezek….
12/19 anonim válasza:
11! Pedig a herpesz benned van,nem a kutyától kapod el.
Az immunrendszered gyengül meg olyankor. Dehát egy kutyától? Az már elég baj.
13/19 anonim válasza:
Igen, igazad van, de pl. itthon vannak cicák, semmi bajom, voltak rágcsálók…
De egy kutya ha megnyal… borítékolhatom, hogy másnapra kijön.. sajnos.
Mástól nem, ihatok bárki után pl.
14/19 anonim válasza:
10 hónapos volt a babám amikor már úgy evett, ha nem figyeltem oda, hogy lenyújtotta a falatot a kutyának. Az beleharapott, a kicsi meg ette továb......
15/19 anonim válasza:
#11. Nem lehet, hogy az undortól? 🤔 Nekem akkor is ki szokott jönni, ha valamitől undorodok vagy nagyon jól esik. 🙂
16/19 anonim válasza:
Micsoda?:) imádom a kutyákat!
Alig várom a tavaszt, hogy beköltözhessünk az új házba és jöhessen egy új családtag.
17/19 anonim válasza:
#16. De azt is, ha összenyalnak? 🤷♀️🙂
18/19 anonim válasza:
Ezek szeretet puszik :’) elkerülhetetlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!