Lehet baj a kutyanyáltól? Ma másfél éves kisfiammal egy olyan társaságban voltunk, ahol a “kinti,benti” a kutyák. Szintén van gyerkőcük, a gyereknek minden játékát megrágják, játszanak vele. A Kisfiam is játszott azokkal a játékokkal,
Figyelt kérdés
néha a szájába is vette…. Nem vitatni akarom, hogy jó vagy eossz dolog ez, burokban sem nevelem, de még ilyen nem történt velünk és aggódom, hogy valami baja lesz.2022. dec. 31. 21:41
1/19 anonim válasza:
Az én lányomnak még sosem volt tőle semmi baja.
3/19 babyboom567 válasza:
Valószínű semmi baja sem lesz.
4/19 anonim válasza:
Kutyákkal nőttem fel, még itt vagyok :)
5/19 anonim válasza:
A kutya nyála kevésbé veszélyes, mint az emberé, mert fertőtlenítő van benne.
6/19 anonim válasza:
Kutyákkal baromfival macskával nőttem fel. Ha kutyás, koszos kézzel nyúltam a számba,mindig aftás lettem.
A mai napig,pedig már 40 éves vagyok. Ez van.
Ez nem akadályoz semmiben. Max kellemetlen.
7/19 anonim válasza:
Szerintem undorító, hogy minden kutyanyálas és kutyaszőrös. Baja valószínűleg nem lesz.
8/19 anonim válasza:
Van két kinti-benti kutyánk, a Fiaim 15, 14, 11 és 1 évesek, egyiküknek sincs semmi baja, soha nem is volt.
Mondjuk Ők állatok mellett nőttek fel, lehet, hogy azért nem okoz gondot. Ezt nem tudom!
9/19 anonim válasza:
Ha egészséges, rendszeresen féreghajtott kutyák nem. Bár én soha nem engedtem őket a gyerekszobába ahol a játékai voltak a gyereknek.
10/19 anonim válasza:
Az mondjuk nálunk sem megengedett, hogy a kutyák bemenjenek a szobákba, illetve nem rághatnak meg semmit!
#8.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!