Mi miatt rághatja a körmeit (másfél éves)?
Figyelt kérdés
2022. nov. 12. 16:02
1/7 anonim válasza:
Nem történt valami stresszhelyzet mostanában? Gyerekszületés, bölcsi, szopi abbahagyása? Nálunk ovikezdésnêl kezdődött, és azóta is tart, ő szerinte azért mert hiányzik neki anya, azért rágja a körmét.
2/7 anonim válasza:
Elképesztően precíz, pontos, ha már most tudja őket rágni. Szerintem egyszerű szokás, nem feltétlen szorongás, lehet csak szeret babrálni a szájával és a kezével, és így egyszerre lehet:)
4/7 anonim válasza:
A gyermekek körömrágásának néhány oka a stressz vagy a szorongás, unatkoznak, látták, hogy más gyermekek is ezt teszik, és utánozzák a viselkedésüket, vagy a körmüket nem tartják rendben, és a körömvágás egyfajta önvágásként történik. A legtöbb körömrágó gyermeknek nincs problémája.
5/7 anonim válasza:
Aha nincs... ilyen érdekes hogy akiknek egészséges lelki világuk van, nem rágják a körmüket... ez kb ugyanolyan feszültséglevezetés, mint a dohányzás. Igenis érte a gyereket valami negatív energia.
7/7 anonim válasza:
Az én lányom is rágta a körmét, iskolás korában kezdte el. Szerintem a megfelelési kényszer miatt, pedig nagyon jó tanuló volt, már az egyetemet is elvégezte. Persze ilyen kicsi korban még ez nem áll fent, lehet, h tényleg unalmában rágja. Lehet kapni a gyógyszertárban körömlakkot, ami eléggé büdös, az enyém ezzel szokott le róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!