Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért rághatja a körmét 3,5...

Miért rághatja a körmét 3,5 éves kisfiam?

Figyelt kérdés
Senkitől nem látja itthon.Mindig van valami rossz szokása.Van egy bubika a csuklóján is ha nem a körmét rágja akkor meg azt piszkálgatja.Lelki problémája lehet valami,vagy csak egyszerűen rossz szokás?
2013. ápr. 23. 13:52
 1/2 anonim ***** válasza:

Lehet ez is, az is. Unokahugom akkor ragta a kormet, amikor a telapo elvitte a cumit... Par honap mulva visszaadtak inkabb neki, abba is hagyta.

En is ragtam oviskent, rafoghatjuk, hogy azert mert a szuleim akkor elvaltak, de ezt nem tudom igazabol, h azert volt-e. Anyu talalt valamit, amit nagyon szerettem volna (fulbevalo belovetese), akkor kaphattam meg, amikor leszoktam rola. Aztan suli elejen meg tagtam a ceruzam veget, de rajottem, hogy nem szep es abbahagytam. Azota nincs rossz szokasom...

2013. ápr. 23. 14:18
 2/2 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam is rágta a körmét, rájöttünk, hogy a beszéddel van összefüggésben. Nagyon nehezen kezdett beszélni, és nem tudta jól kifejezni magát. Ez belül frusztrálta őt. Amióta jobban beszél, azóta nincs körömrágás. Szerintem ez belső feszültség, de ne vedd magadra. Egész egyszerű doglok is bánthatják, mint pl. valaki nem adta oda neki a játékot az oviban.
2013. ápr. 24. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!