A Pepcóban kapható cumikról/cumisüvegekről mi a véleményetek?
A cumi csomagolására rá van írva, hogy ortodontikus. A cumisüvegnek nincs meg a papírja.
A férjem vette őket a leendő kisfiunknak. Én nem akartam ilyen noname cumit/cumisüveget venni, hanem Mam vagy másféle minőségibbet.
Nincs bajom a pepcós termékekkel, ha ruháról vagy háztartási cuccokról van szó, csak nem tudom, ezek a dolgok mennyire megbízhatóak onnan. (Mert hát a ruháknál is változó a minőség.)
Volt pepcos cumisüvegünk is, itato poharunk is, csőrös pohár is. Semmi bajom nem volt vele.
En pl a mam-ot utálom 🤷♀️
És a cumival mit kezdenél?
Persze azt én sem tudom, cumis lesz-e a babánk. Annyira azt nem is erőltettem volna nála.
A Pepco cumisüvegek általában NUKosak, azt nem mondanám nonamenek, Németo. legnagyobb márkája.
A cumik és ha jól emlékszem pár itatópohár stb Canpol, ez egy lengyel márka.
Legyen bpa mentes, igazából ez a követelmény rájuk (gyártásilag is).
Azért ne legyenek illúzióid, sok dolgot ugyanúgy Lengyelországban, Romániában gyártanak, mert ott olcsóbb, csak más márkajelzés kerül rá. :)
Ha zavar, dobd ki, vagy ingyenes csoportban add oda valakinek, és vegyél olyat, ami tetszik.
Sőt sok baba-mama ingyenes csomagban adnak cumit meg pici cumisüveget mintaként, az is jó lehet.
A cumi Canpol márkájú.
Termékmintában Mam cumisüvegem már van, azért is akartam olyat még.
Ilyen termékekre komoly elírások vannak. Forgalomban sem lehetnének, ha bármi kioldódna belőlük vagy bármi más probléma lenne. Semmi baja nem lesz egyiktől sem.
A mam meg avent meg egyebeknél is a márkát fizeted meg. Még az is elképzelhető, hogy ugyanabban a gyárban gyártják 🙈
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!