Hamarosan szülni fogok, milyen és mennyi pelenkát célszerű vennem, kórházba vinnem?
0-t semennyit, ha nem koraszülött.
1-esből egy csomagot vittem. Nem kellett az összes, de ha bent fogtak volna, jól jött cna.
A 0-ás koraszülötteknek van. Azzal ne készülj!
Az 1-es rövid ideig kell. Olyannyira, hogy mindkét gyerekemre 2-est adtak már a kórházban a gyakorlott szemű csecsemősök. Alig tudtuk elhasználni az 1 csomag 1-est otthon, folyton kiázott, egyértelműen a 2-es volt fazon, pedig nem volt nagy, csak combos (3300/49). Második gyereknek nem is vettem 1-est. Jó döntés, nagyobb lett.
0-ás felesleges ha nem korababa. Az elméletben 3kg-ig van. Én 2.5 kilóval hoztam haza a fiam, aki nem volt
koraszülött, csak picike súlyú, a család pedig hirtelen extrém fontosnak érezte, hogy elhalmozzon nullás pelenkákkal, amiből egy db harmincas csomag sem fogyott el :D végül odaadtam őket a védőnőnek. 1-es pelenkából is csak 4 vagy 5 csomag ment el olyan ütemben gyarapodott. Meg a baba alkatától is függ, mi pl nem tudjuk kimaxolni a súly alapján, 6.5 kilótól már a 3-as volt kényelmes hiába van a 2-es 8kg-ig.
A kórházba egy kisebb csomagot vinnék.
Továbbá nem érdemes előre tárazni egy fajtát sem, mert nem tudni mi fog beválni. Nekünk a pampers lett a befutó, a libero valahogy nagyon nem, míg a barátnőméknek meg pont a libero, sokan esküsznek a dm-es pelusra is de az meg iszonyat csálén állt a gyereken.
1es pelust vittem a kórhazba, napi 6-8dbal számoltam, annyi elég. Aztán mindegy is volt a kórházban adtak pelenkát, ott 2est. Az is tökéletesen jó volt rá, annyi hogy magasabb volt a dereka.
Ne nagyon tárazz be egy fajtából, próbalgatni kell melyik válik be, meg hamar kinövik.
1-2 méretből vinnél legközelebb vegyesen.
Az egyik lányom 3,75 a másik 4,5 kilóval született. Nálunk a kórházban adnak pelust de éjszakára a második lányommal alapból 2 méretet használtam mert ő is korán átaludta és nem kellett cserélgetni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!