A szénhidrát cukorrá változik a babák szervezetében? Mi van?
(8 hós a kislányom, szopizik, csak délben kap husis főzeléket. )
Voltam tegnap gyerekorvosnál, és kérdezte miket eszik, Elkezdtem sorolni, és mondtam, hogy nasira szoktam neki adni bulátát. Erre tök kiakadt, hogy minek mérgezem ilyen szarral a gyereket, mert ez tömény szénhidrát, és hozzászokik a szervezete ami cukorrá alakul. De mondom neki ez bio, meg egészséges, akkor ennyi erővel nem adok gyümölcsöt se. De ő csak mondta a hülyeségét. Hát ez mekkora baromság?
Szerintetek?
Idióta.
Inkább bulátát egyen a gyerek, mint háztartási kekszet vagy babapiskótát. Na az cukor a javából, a buláta nem.
Ne foglalkozz vele.
szerintem nem tudta, mi az a buláta és okos akart lenni.
egyébként a szénhidrátot vagy elégeti a baba vagy zsírrá alakul és lerakódik. de egy gyereknek és persze felnőttnek is KELL a szénhidrát.
de 15:59-es , te tudod mi az a buláta? mert ha sezrintem tudnád, akkor ezt nem írtad volna...
ja és direkt megkérdeztem a dokitól, hogy tudja-e mi az, azt mondta hát persze:) amúgy ő ilyen idióta, de ekkora baromságot még nem hallottam a szájából!
Lányok nem csináljátok már, hogy nem tudjátok, hogy a szénhidrátokból valóban cukor lesz az emésztés során?? Ebből nyeri a szervezet az energiát! (Glükóz)
Azért nem kéne ennyire rosszindulatúnak lenni, egy orvos azért csak tisztában van a biológiával!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!