Szoptatas alatt ha elkezd valaki tornazi akkor fogyni is fog? Vagy addig nem mig a szpotatasert felelos hormonok a szervezeteben vannak? Tudom miog szoptatasz nem kene de ez csak egy kerdes? Erdekel.
Szerintem meg lehet tornázni, csak nem durva kardio vagy nem is tudom pontosan mik ezek, szóval nem ilyen ugra-bugra, pulzusom 800, a melleim szétszakadnak tornát.
Nekem 8 hós a lányom, még mindig szopizik és hetente 2-3-4x tornázok itthon, ahogy időm engedi. Semmi komoly, a húgom meg is jegyezte, hogy jó sokáig melegítek be, közben meg ez a tornám:)És 7-8X szopizik egy nap, mást nem is nagyon akar enni mellette, szóval van tejem. Fogyózni, viszont nem fogyózom. 55kg-val kezdtem a terhességet, most 53vagyok.
Szerintem alkati dolog is ez. A tejtermeléshez kell a zsír, mert abból állítja elő a tejcsit a szervezet. meg kell próbálni annyi kalóriát bevinni, amire szükséged van, nem többet, mert akkor hízol.Tornázni sem kell minden nap, mert a szervezet megszokja és egyre több mozgást igényel majd a kalóriaégetéshez.
Én nem vagyok szakember, csak a saját példámmal tudok szolgálni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!