Miért ébredhet fel a lányom éjjel mindig ugyanabban az időben?
Figyelt kérdés
Már lassan több mint egy hete ugyanabban az időben éjjel(2-3)óra között.Felkelek hozzá odaadom a cumit de onnantól nem alszik olyan mélyen.Van h utána is sokszor felébred.Éhesnek nem hiszem h éhes lenne este fél 8-kor eszik majdnem 2.5 deci tápot.Köze lenne esetleg a fogának?De napközben nincs semmi ilyen tünet és nem is látok neki fogacskának még a hírét sem.Tippeket várok...köszönöm..amugy 7 hónapos múlt...2010. okt. 1. 15:49
1/5 anonim válasza:
Megszokásból. Sajnos ez egy rossz szokás. Ha éhes lenne nem mindig ugyanakkor kelne. Elvileg. Ezt olvastam.
Egyébként az enyém is ezt csinálja mostanában, 4 és fél hós.
2/5 anonim válasza:
az enyém 3 hónapos, szintén 2-3 között ébred először, szintén cumit adok neki, és szintén utána már nem alszik olyan mélyen. 4-5x még felkel utána, és olyankor menni kell cumit adni neki. nem éhes, csak a cumi kell. Én se értem miért?!
3/5 A kérdező kommentje:
nálunk is ugyanez van mint nálad kedves utolsó válaszoló.már én sem tudok mire gondolni.ő már nagyon rég óta nem eszik éjszaka.még talán arra gondolok h fázna,mert mikor felkelek hozzá mindig a takarója maga alatt van...
2010. okt. 1. 20:10
4/5 anonim válasza:
Az én fiam is felébred 2-3 között. Ha beadom a cumiját, utána tovább nyüglődik, így adok neki tápszert. Na, utána alszik reggelig. A két nagyobb gyerekem is ezt csinálta. Előbb-utóbb leszoknak róla. Szerintem adj neki tápszert, utána jobban fog aludni(meg te is). Olyan gyorsan elrepül az éjszakázós idő, egyszer majd erre is nosztalgiázva emlékszel:)
5/5 anonim válasza:
Nekem a kislányom 6 hós lessz. Egy hete pontosan éjfél után 5 percel felkel és nagyon sír. Nem tudjuk megnyugtatni csak járkálok vele és vigasztalom. Pár ember mondta hogy tegyük át a kiságyát máshova a szobába, mert idézem "rossz energia lehet ott amit érez" átis tettük de semmi. Ugyanúgy felkel és sír valamikor 3-4óra mire vissza tud aludni de utána már csak reggel kel fel. Nappal semmi gond nincsen ha elalszik alszik szépen és ha felis kel nem sír.. nemtudom mi lehet vele kicsit már ilyesztő ez a helyzet.!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!